17.03.05
23:33
Според вас кой клуб ще спечели отборното класиране?
17.03.05
23:42
Според мен първи ще станат клуб 99-Пловдив.Защото имат пълен отбор.Втори ще бъдат козлодуйците.Трети Морава.Другата година обаче Ивайло се завръща и познайте кой ще е първи?Не че и сега не може да сме,но не може да съберем и 6 човека.Само Фортиус-НСА!Молим!
Не съм съгласен,Джудже!Аз съм твърдо зад момчетата от Динамикс-Оряхово за спечелването на отборната титла.Все пак да не забравяме кой вдига за тях-ЗМСМК Румен Кунов,ЗМСМКРК Валери Колев и още други знайни и незнайни войни.Мисля също че голям шанс имат от един новозараждащ се клуб от Разград.
17.03.05
23:53
Донякъде имаш право,но ти съзираш бъдещето на българския трибой.Динамикс наистина имат доста атрактивни състезатели,като към звездите на отбора Румен Кунов и Валери Колев искам да вмъкна и мистър Флекс-доста обещаващо момче.Трябва да се има предвид,когато донякъде се съгласявам с мнението ти,че момчетата притежават и уникална екипировка,която в някой други федерации е забранена.Респект и чест за Динамикс.Молим!
caci nali znae6 s teb sme 6ampioni na lega :lol: nie sme otborni a juja i konko mom me fan za gre :D
Sanistiq, последна забележка братле!
Санко,недей да говориш така:)Сам знаеш.че Джуджа и Конко са си е**ли майката:)ама си прав,че мон ни фан за купото бири:)
04.05.05
00:47
Чудя се кой ли ще е този голям легаджия Санистия ,но май не се
сещам за такъв.Това да си четвърти за юноши в Монтана сигурно
значи да си велиик.Когато искаш да копираш някой във вдигането
го прави поне както трябва.Цаци май твоят състезател е прекалил
с някой суплементи и се издул като балон ,но Кондов ще го спука
като го бие по Уилкс.NO PAIN тва да си го говори вАмерика.СМЕШКО.
Чух, че от 99 ще заминават някои за Ирак (т.е. май са заминали де), така че може и да им е по-слаб отбора!
Тоше чух че някаква контузия си имал,оправи ли се.На лега на колко ще участваш?
Джуджа,защо тази злоба?Знам,че не е лесно,от идол за подражание да станеш подражател.Но знай,ако имаш някои въпроси относно начина на вдигане от лег,практикуван от големите звезди,винаги може да се допиташ до една от тях-ти знаеш къде да я намериш:)Кораво копиле си,евала ти правя за тва,но тази завист не ти прави чест:)Знам,че в момента не съм във върховна форма,но скоро ще навлезна в същата и тогава ще ми искаш извинение със сълзи на очите,зашото знам,какво изпитваш към мен и не можеш да заблудиш никой :wink: .Но стига с майтапите-сега по същество.Знаеш колко съм способен,защото за толкова малко време постигнах много.Много не за теб,но за мен,така че оцени труда ми защото в противен случай-Мон ме фан за Гре!И не злобей във форума:)Поздрави на Сашо:)
07.05.05
21:37
Санко аз не съм злобен :twisted: :twisted: :twisted:
Оценявам все пак старанието ти.Само не си прескачай
сянката.Молим!Колкото до това кой какво е постигнал
мисля,че никой не е постигнал достатъчно.Молим!