06.03.11
12:35
Здравейте колеги насочил съм се към следните продукти Myofusion + Intrabolic + Presurge UNLEASHED + витамини
Програмата ми е : тренирам през ден като 1ви ден - гърди бицепс , 2ри ден - гръб трицепс , 3ти ден - крака рамо ...
Храна : сутрин - овес с една кофичка мляко , след 2 часа пилешки или телешки пържоли със зехтин ( без олио ) , след 2 часа ориз,мусака нещо такова зависи какво има сготвено , след тренировка отново пържоли или яйца със сирене и вечер пиле на фурна с картофи.ям през 2 часа без хляб в общи линий това ми е ежедневното меню.Та основния ми въпрос е към продуктите,целя ММ , а ако имате критики към храна или програма ... давайте
Към месото добавяш въглехидрати, към мусаката месо. Преди лягане може да вкараш доза Муо, както и сутринта с овеса.
06.03.11
12:57
Само сутрин и вечер ли да пия протеина ?
Мисля ,че колегата имаше предвид ,освен след тренировка (което е по подразбиране)
08.03.11
12:07
Вечер може просто 200-грама извара с шепа сурови ядки. За протеина като първо ядене и за след тренировка съм съгласен.
09.03.11
13:31
благодаря колеги , наскоро обърнах внимание на стака на ThermoLife и прочетох добри отзиви , кое би било подходящо за мен в този период Интраболика с Пресърдж или стака на термолайф ?
Здравей ,
двата стака както вече сигуурно си забелязал имат разлика от тук до небето . Не знам , а и не мога да отгатна в какъв “период” си в момента :) , както и колко стаж имаш в залата , понатрупал ли си доста мускулатура вече ?...
За това ще ти отговоря така : Стакът на Термолайф е адкси добър (T-bol + E-bol) ,но е подходящ за атлети ,който вече са по-напред в развитието си и са понатрупали някоя друга годинка в залата. E-bol си е хардкор продукт и както при всеки такъв , не се отразява кой знае колко на по-начинаещи спортисти. При него важно е силно увеличения прием на протеин ,както и мега тежки тренировки ... тогава адаптогена E-Bol прави чудеса .При мен лично никога друг път не е имало такова рязко покачване на сила и работни тежести както с този стак.Всеки ме пита дали не съм минал на хард :D .Силата на този стак се проявява най-силно през вторите 25 дена от приема му,тоест трябват по 2 кутии от всеки продукт.Мега обилното хранене е абсолютна необходимост,виждам че твоето е на ниво .
Моят съвет е първо да пробваш стак с интрапродукт,азот,креатинова матрица,протеин,витамини ... обикновено стигат за 2 месеца
След това завърти друго стакче може да пробваш вазодианаболната формула C-Bol ... и като спрат да ти дават ефект , тогава избухни с Thermolife стака ;)
09.03.11
16:55
мхм значи не съм за термолайфа още :) и мисля да послушам съвета ти , а може ли да ми препоръчаш продукти , тея към които съм се насочил добри ли са какво да добавя :?
казано от BENETTON на 09.03.11, 16:35:
Стакът на Термолайф е адкси добър (T-bol + E-bol) ,но е подходящ за атлети ,който вече са по-напред в развитието си и са понатрупали някоя друга годинка в залата. E-bol си е хардкор продукт и както при всеки такъв , не се отразява кой знае колко на по-начинаещи спортисти. При него важно е силно увеличения прием на протеин ,както и мега тежки тренировки ... тогава адаптогена E-Bol прави чудеса .При мен лично никога друг път не е имало такова рязко покачване на сила и работни тежести както с този стак.Всеки ме пита дали не съм минал на хард :D .Силата на този стак се проявява най-силно през вторите 25 дена от приема му,тоест трябват по 2 кутии от всеки продукт.Мега обилното хранене е абсолютна необходимост,виждам че твоето е на ниво .
Освен (T-bol + E-bol), предполагам и протеин, както си написал....друго вземал ли със стака и как ти се отрази на възстановяването по големите тежести и тренировки?
10.03.11
12:52
колега мисля че не е коректно ... ако имаш въпроси направи си тема и питай , ако не можеш да помогнеш по мойте въпроси недей да пишеш !!!!!!
казано от Svetlincho на 10.03.11, 12:52:
колега мисля че не е коректно ... ако имаш въпроси направи си тема и питай , ако не можеш да помогнеш по мойте въпроси недей да пишеш !!!!!!
Абе симпатяга, ти самият питаш за Термолайф, значи си питам съвсем по темата.
Има си има модератори дет да ги решават тия неща....... и по - добре прочети кво ше напише колегата, повярвай ми ще имаш полза да го знаеш.
Здравей ,
аз все още съм на 21-вия ден от този стак.Всички момчета пишат в ревютата ,че през първите 25 дни ефектите са по-малки , а вече вторите 25 дена е истинският взрив (devil) ,надявам се де :D . Така ,че след като завърша пълния цикъл ,ще направя темичка ,да опиша какво що :)
Имам останали от продуктите на Controlled Labs -креатин матр-ца Green Mag и амино матрица Purple Wraath по 40 дози и ги включих към стака на 10-тия ден ,за да стигнат до края . Тях съм ги приемал и отделно и мога да направя горе долу ясни изводи ,кои ефекти са от тях ,кой от Thermolife .За съжаление ,точно въстановяването няма как да ти кажа ,понеже самите GM и PW (2-на доза пия PW) дават чудесно въстановяване .Лично при мен от GM мускулната треска просто буквално изчезва .
Сега видях ,че въпросът ти е , как ми са се отразили по-тежките тренировки на въстановяването ? -Ами хаповете не са съвсем вълшебни , увеличих доста храната и си поспивам добре .Мислих за 5 дни тренировъчни ,но бързо се отказах .Иначе в 4 дневен сплит се въстановявам чудесно , имам и доста енергия през деня.
Другото към стака са витаминки (Doppel Herz :P) и ZMA Primaforce ... а и Now Super Enzymes ,че стомахчето ми кога е виждало такъв зор :D ... от азота Jack3d имам малко останало и го ползвам 2 пъти седмично
Иначе , ефектите които мога да отчета от топките ( BOLs-а ) :D са :
- уникална мускулна дефиниция ,релеф
-очевадна промяна в мускулатурата -> топене на мазнини( то аз и без това нямам ,но все пак) и изграждане на качествена мускулатура ,плътни и твърди м-ли
-първоначално телесно тегло сутрин на гладно 69,3 -> 21 дена по-късно 71,2 ;) говорим за абсолютен ектоморф
-покачване на работни тежести ,буквално с всяка тренировка .. пример Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 40 кг - > 44 кг
-силно съкратено време за почивка м-у сериите ,още по- съкратено от PW+GM самостоятелно
Това е за 21 дена , като повечето ефекти започнаха към ден 15 .
Странични ефекти ,при прием веднага след храна , има вероятност да те споходи как да кажа рядко щастие :D ... други еф-ти няма
оценка 10/10 ... силно препоръчвам на хора ,които са понатрупали някои друг мускул ... малко от продуктите в тая идустрия правят точно каквото пише в рекламата ,но аз съм щастлив ,че намерих такива ;)
казано от Svetlincho на 09.03.11, 16:55:
мхм значи не съм за термолайфа още :) и мисля да послушам съвета ти , а може ли да ми препоръчаш продукти , тея към които съм се насочил добри ли са какво да добавя :?
Ами спецялно Intrabolica е мн. добър продукт , протеина който си избрал също ....Myo-то е супер .
PreSurge Unleashed ,знам че е от азотите ,които работят яко ,но искам да погледа етикета и ще ти кажа , понеже имам спомен ,че вътре имаше някакъв креатин моно,но не съм сигурен но мисля че не е голяма доза . Това се чудя ,понеже според мен към стака е хубаво да добавиш чист креатинов продукт (матрица) , но да не стане предозиране ... Някой колега да помогне тука с мнение ??
С 2 думи стака ти е чудесен ,работещи продукти си избрал , дръж хранителния режим ,следи калорийте да са в излишък.Реалните очаквания ,трябва да са ти 4-5 кг за 2 месеца .Какъв тип си м-у другото- ектоморф ,ендоморф ?
ПП няма проблем ,ще отговарям и на 2-мата :D ,пък и инфото за Thermolife един ден и на теб ще ти трябва ;)
Мнението беше редактирано от BENETTON на 10.03.11 14:08.
Благодаря колега за страхотния отговор. Евала!
@Svetlincho - казах ти че има какво да научиш....
10.03.11
15:01
благодаря и аз ! имам един последен въпрос относно протейна - fitneshrani.com/scitec-100-whey-professional-5000-gr/ , забелязах и ето този протеин копйто излиза по евтино и е по голям грамаж , от голямо значение ли е кои протеин ще избера между двата ( MyoFusion ili Scitec Isolate ) ?
10.03.11
15:11
Сравняваш матрица със суруватъчен концентрат - два различни продукта, съответно с различно усвояване.
Хах , ами това вече с протеина ,ако питаш 10 човека ,ще получиш 15 мнения :D ... Това е така ,понеже всеки си има собствени предпочитания ,вкусове ,любими марки,различен месечен бюджет и т.н
Scitec се прави в Унгария,а Gaspari си е щатска ... втората е класи отгоре ,тук няма 2 мнения .
Тези двата ,които си посочил са различни типове протеин. Sciteca е суроватъчен концентрат , Myo-то е матрица (няколко вида протеин в едно) Принципно матрицата е по-подходяща и като заместване на хранене и преди ляганe… .Scitec Изолата или суроватъчния концентрат(различни са) ти е по-подходящ когато ти трябва бързо усвоим протеин , примерно на закуска . Естествено най-добре е да може да си вземеш и 2-та ,но на малко хора бюджета им позволява да си вземат и изолат и матрица и казеин за преди лягане .
В такъв случай какво правим ? :D
—->
Аз лично ,гледам на протеина като на храна (белтък) ,какъвто и си е . Така ,че бих предпочел Scitec-a понеже за определените пари ще ми достави повече протеин от Myo-то,което ще ми привърши за 21 дена .А без протеин ,не бива да се остава,както и не бива да се пести ;) .От там нататък всичко е прищявка ,глезотийка и т.н ... ако имаш пари разбира се вземи си по-хубавото. Естествено не казвам ,че Scitec-a е лош , напротив .Има си добавени глезотийки ,ензимки глутаминче малко.Аминокиселинния му профил е добър.Аз в момента съм с най-евтиния от този ценови клас VPX Syngex 70 пари ,щото при количеството добавки дето купувам за година ,като тегля чертата и .... Друг популярен е Scivation Whey с прайсмач за 75 пари .Абе гледай да е святна марка , да е на промоциика и с колкото може по високо съдържание на протеин в доза (гледай съдържанието )
Малка поправка:
това дето си дал като линк е старата кутия на суроватъчния концентрат, да не се учудиш ,като ти пратят червена :) , такава е новата.Има и Scitec Isolate ,което е в зелена кутия.
И пак казвам , дръж си хубав хранителен режим , търси начини да го подобряваш ,защото без храна ,добавките не работят :)
ПП само не си взимай Шоколад с лешници на Scitec .По-принцип изобщо не съм претенциозен ,но това чудо беше толкова сладко и с такава натрапчива миризма ,че удоволствието от следтренировъчния шейк се превърна в старание да го изпия без да (puke)
Мнението беше редактирано от BENETTON на 10.03.11 16:16.
10.03.11
17:50
и съответно Scitec Isolate как да го пия за закуска , преди тренировка или след тренировка , преди лягане ??? съвсем се обърках
Изолата го пий сутрин на гладно и 20 минути след тренировка. Преди тренировка протеин не ти трябва, а и без това по време на тренировката ще си пиеш IntrAbolic-a. Преди лягане имаш нужда от бавноусвояем протеин - казеин. Неговата цена малко бие в кръста, така, че ако не ти го позволява бюджета го замести с храна. Най-подходящата такава за преди лягане е изварата.
Мнението беше редактирано от Rafael на 10.03.11 19:12.
10.03.11
19:38
а в почивните дни как да го пия ?
Една доза пак пиеш сутрин на гладно, а втората някъде между храненията (да кажем след обед).
12.03.11
17:42
имам един анимал пак , предполагам няма да е проблем да го включа към стака си ?
12.03.11
18:09
И да попитам как се пие Интраболика и Presurge или на кутията пише и да не ви занимавам