05.02.11
10:21
Привет! Във фитнес залата в която аз ходя има лапи и искам да ги използвам, но не зная как да накарам момчето с което ходя да треинрам да ги държи за да мога правилно да си отработвам техниката на ударите и да не го ударя и него. Малко объркано, мисля че се получи и може би ако ми зададете въпросите ще ми е по- лесно да обясня. Не се занимавам професионално или както и да било иначе със бойни изкуства, просто съм любител :)
казано от Петраки Стефанов на 05.02.11, 10:21:
Привет! Във фитнес залата в която аз ходя има лапи и искам да ги използвам, но не зная как да накарам момчето с което ходя да треинрам да ги държи за да мога правилно да си отработвам техниката на ударите и да не го ударя и него. Малко объркано, мисля че се получи и може би ако ми зададете въпросите ще ми е по- лесно да обясня. Не се занимавам професионално или както и да било иначе със бойни изкуства, просто съм любител :)
Ако си любител отивай да тренираш любителски. Ако не се занимаваш както и да било с тези неща не си любител, а незанимаващ се :D
Ако не си виждал досега как се държат лапи и наистина стои опция да го удариш този, който ги държи ( :D ), каква точно техника ще отработваш, след като очевидно не си тренирал и нямаш идея каква е върпосната техника? А още повече, че човек дето никога не е пипвал тоя спорт ще му трябва време за да може адекватно да ти хване лапи. Най-добре не си играйте с неща, дето не са за игра :)
05.02.11
17:33
Лапи не може всеки да държи.
10.03.11
19:35
казано от everytime we touch на 05.02.11, 17:33:
Лапи не може всеки да държи.
Без ебавка, ама това си е изкувство