НВД без губене на мусколна маса

10.03.11
23:40

Здравейте!
Ще бъда кратък и конкретен: До сега съм тренирал за покачване на мусколна маса и се храня без да подбирам много-много..резултата беше че направих коремче (blush) сега искам да го изчистя без да губя мусколна маса от другите мусколи..има ли такав вариянт и дали НВД е най-добрия? Тренировките ми да продалжават ли да бъдат за маса (това е целта  ми) с диетата за отслабване и релеф?
П.П - поствам си темичката тука, защото въпреки всичко аз искам да кача още килограми (или поне да не загубя) но на мускол а не на корем :)

Междо другото поздрави на екипа, от много време не бях влизал тук ии доста стабилно сайтче се е получило!

10.03.11
23:50

Няма да можеш да съхраниш мускулите на 100% от сега го имай в предвит.
Така се получава от яденето на ла*на.

Първо - научи се да пишеш. МускУл, не мускОл...
Второ - Виж ВМ-НВД.
Трето - Продължаваш да блъскаш тежко.
Четвърто - ти си един адски неграмотен човек.
Пето - СъсредУточи се най-вече върху Първо и Четвърто.

11.03.11
00:51

начи аз за мускОлите не знам какво да ти кажа...но нвд-то не трябва да е супер стриктно(лично мое мнение).аз си тренирам сплит със по 6-10 повторения като правя 4x3 за голяма мускОлна група и 3x3 за малка мускОлна група.ям 3-4 пъти на ден по малки порции
и си свалям...да ти кажа за седмица и половина 5 кг свалих(сигурно поне 2 са вода ама карай)и нито силата нито размерите са ми мръднали,макар че съм по-релефен:) примерно ядене:сутрин-ябълка или портокал(активира бързото храносмилане),обед-месо или яйца с малко чери доматки,вечер-салатка с/без месо....и някой път ако съм много гладен си похапвам нещо мъничко...примерно:плод или зеленчук.

11.03.11
11:45

Ха-ха добре дошъл в клуба и аз имам същия проблем!Даже и тема бях пуснал!
Засега се опитай да ядеш по чисти храни без тесто,захар,пържено!Наблягай на ориза и на овесените ядки щом искаш да качваш и си тренирай тежко за маса!
Това е моето НЕпрофисионално мнение по въпроса !

Мнението беше редактирано от Preslav Naskov на 11.03.11 11:46.

14.03.11
10:45

хмм мерси за отговорите!Ще си изградя подходяща диетка от събраното в нета и тук ии ще експерементирам :)
                            И грей, първо не съм в час по БГ да ми казваш как да пиша
                            второ където живея от години не ме карат да пиша или говоря на БГ, тей че дреме ми
                            трето концентрирай се варху темата а не остроумието си
Щом си ме разбрал може само да ми отговориш и да не се правиш на учителя в сайта, иначе мерси и за твоята помощ!
(Обърни повече внимание от 1 до 3)

Мнението беше редактирано от iwi4a на 15.03.11 14:19.

05.04.11
12:27

Модерация: Кирилицата е задължителна!
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.04.11 12:27.

05.04.11
16:34

iwi4a продължавай в това темпо и никой няма да ти отговори. Иначе освен ако не ползваш кленбутерол (даже и с него) ще загубиш маса. Колко - зависи от теб, организма ти и много други фактори. Препоръчвам ти клен-а обаче внимавай..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1