02.05.05
10:03
Това е полезна анкета,с нея ще се ориентираме кой къде обича да си прекарва ваканциите.
02.05.05
10:09
аз имам леля в варна и мисля да я посетя за 2 седмици лятото :D
Тъкмо и да се покефя с релефа дето съм го направил 8)
02.05.05
10:26
Няма да сбъркаш.Аз пък сега работя усилено за релеф,щот тря Италианските мадами да въздишат по мен.Ше хода на море в Италия :lol:
02.05.05
10:33
Аз вдруги ден тръгвам
първо на Гран Kанария
след това Юли в Гърция (родос) и август може би до БГ море за малко
Waveriding baby хахахах
Стан
02.05.05
10:38
[quote author=“DJ MADMAN”]Аз вдруги ден тръгвам
първо на Гран Kанария
след това Юли в Гърция (родос) и август може би до БГ море за малко
Waveriding baby хахахах
Стан
Явно си добре с финансите.Бая ша са изръсиш-минимум 1500 лева
02.05.05
10:41
Ми аз сигурно ша си седа в БГ щот де да знам-нямам кинти за чужбина а честно казано би ми било тъпо да хода сам.Сигурно ша си седа из нас и ша нощувам кадет заваря у фреднове по бог знаи каде :lol:
02.05.05
10:46
Страшен си.Голяма почивка ше му удариш. :D
02.05.05
11:06
Ами ще се разкарвам по българското черноморие.
Ае незнам и аз мога като миналата година да се врътна по чужбината. Някво ми е скучно да праим простотии по черноморието.
по-здрави
02.05.05
12:15
Надявам се когато се присъединим към ЕС през 2007 да се хвалим с нешето черноморие,а не да гледаме как да се спасим в чужбина :?
надявам се да поработя някъде около месец и после заминавам някъде на почивка,където ешим с приятелката,ще продължа с фитнеса доколкото мога
02.05.05
12:24
Само така 8)
02.05.05
12:49
[quote author=“vanisher”]вще ба4кам цело лято
ще отида на море и ще изхарча спечеленото :)
vanisher оправи си “4” на “ч” щот даваш лош пример на новите във форума/шегичка/.А иначе не е ли по-практично да си намериш работа на морето :D
Само да вляза и България е моя :P Цялото черноморие ще обиколя пък има вероятност и до Италия да намина :D
02.05.05
14:45
тренировки,басейнчета,купончета и бачкане.така ми се очертава ваканцията :P
02.05.05
15:41
К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.
Радвам се на тези, отговорили “Във фитнеса” :)
02.05.05
17:13
Е ти си пристрастен,как няма да се радваш :D
02.05.05
17:55
В залата , на гребната ( кардио тренировки :) ) . Може евентуално за седмица да се отиде на море ,но е малко вероятно . Предпочитам да остана в залата , там ще е яко забавно :) Особено ,ако се поизпразне фитнеса , няма да има грижи :) 2 пъти в седмицата ще ходя да бачкам ...
Само да дойде лятото ! Ще се разцепя !
02.05.05
18:51
Аз цяло лято ще съм на слънчев бряг после може малко на планина да ходя зависи дали ще останат кинти
аз отговорих в фитнеса защото там работя и тъй и тъй ще съм там
може и на море да отскоча ама да видиме за колко време 8) ама главно ще се бачка тва лято
02.05.05
19:28
Хм, забравили сте отговора: “В казармата!”
През лятото съм на лостовете.Иначе ще изкарам някои лев , а пък морето е буквално на около 1 км от мен.
03.05.05
13:09
Оо аз съм на морето и там ако си намеря някоя работка , въобще ще забравя за фитнеса, ама споко от Септември пак се почва с блъскането и после чак до морето яко .... :wink:
Е щом ще си във Варна , даи да се уговорим да се срещнем някои път.
03.05.05
15:08
[quote author=“D3BEP”]К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.
Благодаря за вниманието :wink:
03.05.05
15:13
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен
M-M… Ако го нямаше Бургас, можеше да се наслаждаваме и на бледото копие - Варна :lol: :lol: :lol:
Благодаря за вниманието
:wink:
Моля, моля. Радвам се че има и други луди бизони. Поне вече работим с оправданието, че не съм само аз
03.05.05
15:31
Аве и Бургас и Варна са бледи копия на Пловдив.Ние тук си имаме колкото искаш басеини.Аз съм от Пловдив и за мен тва си е най-якия град.А пък съм и патриот по душа. :D
03.05.05
16:35
Всички отговори са вероятни, единствено фитнеса е сигурен като гледам....и за него гласувах. :wink:
[quote author=“D3BEP”]К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.
Мерси.Най-после ще имам време наистина да се орелефя.Иначе както се пееше в песената : “моренце о-о-о , рускини о-о-о-о , бикини о-о-о-о”
08.05.05
00:42
[quote author=“Nikito1”]Аве и Бургас и Варна са бледи копия на Пловдив.Ние тук си имаме колкото искаш басеини.Аз съм от Пловдив и за мен тва си е най-якия град.А пък съм и патриот по душа. :D
Само така и аз сам от пловдив!!!!Междо другото в коя зала тренираш??
Аз ще ходя на моренце и сигъурно ще се качим с приятели на вилата :lol: !!!
[quote author=“master”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен
Е щом ще си във Варна , даи да се уговорим да се срещнем някои път.
Естесвено аз и миналата година бях там можеше да се видим
[quote author=“D3BEP”]
djgorgio-ASTOR написа:
На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен
M-M… Ако го нямаше Бургас, можеше да се наслаждаваме и на бледото копие - Варна
И там съм бил но Варна си важи пред Бургас
08.05.05
07:57
:)
Не разбираш нищо тииииии :)
08.05.05
09:47
Във фитнеса, преди и мен да извикат в казармата:)