Къде смятате да прекарате лятото

NI

02.05.05
10:03

Това е полезна анкета,с нея ще се ориентираме кой къде обича да си прекарва ваканциите.

EZ

02.05.05
10:09

аз имам леля в варна и мисля да я посетя за 2 седмици лятото :D
Тъкмо и да се покефя с релефа дето съм го направил 8)

NI

02.05.05
10:26

Няма да сбъркаш.Аз пък сега работя усилено за релеф,щот тря Италианските мадами да въздишат по мен.Ше хода на море в Италия :lol:

DM

02.05.05
10:33

Аз вдруги ден тръгвам
първо на Гран Kанария
след това Юли в Гърция (родос) и август може би до БГ море за малко
Waveriding baby хахахах
Стан

NI

02.05.05
10:38

[quote author=“DJ MADMAN”]Аз вдруги ден тръгвам
първо на Гран Kанария
след това Юли в Гърция (родос) и август може би до БГ море за малко
Waveriding baby хахахах
Стан

Явно си добре с финансите.Бая ша са изръсиш-минимум 1500 лева

GE

02.05.05
10:41

Ми аз сигурно ша си седа в БГ щот де да знам-нямам кинти за чужбина а честно казано би ми било тъпо да хода сам.Сигурно ша си седа из нас и ша нощувам кадет заваря у фреднове по бог знаи каде :lol:

NI

02.05.05
10:46

[quote author=“Gen”]Ми аз сигурно ша си седа в БГ щот де да знам-нямам кинти за чужбина а честно казано би ми било тъпо да хода сам.Сигурно ша си седа из нас и ша нощувам кадет заваря у фреднове по бог знаи каде :lol:

Страшен си.Голяма почивка ше му удариш. :D

02.05.05
10:56

аз ще съм във Варна,на бачкане :D

®N

02.05.05
11:06

Ами ще се разкарвам по българското черноморие.

02.05.05
11:13

Ае незнам и аз мога като миналата година да се врътна по чужбината. Някво ми е скучно да праим простотии по черноморието.
по-здрави

NI

02.05.05
12:15

Надявам се когато се присъединим към ЕС през 2007 да се хвалим с нешето черноморие,а не да гледаме как да се спасим в чужбина :?

02.05.05
12:22

надявам се да поработя някъде около месец и после заминавам някъде на почивка,където ешим с приятелката,ще продължа с фитнеса доколкото мога

NI

02.05.05
12:24

[quote author=“freakster”]надявам се да поработя някъде около месец и после заминавам някъде на почивка,където ешим с приятелката,ще продължа с фитнеса доколкото мога

Само така 8)

02.05.05
12:38

вще ба4кам цело лято
ще отида на море и ще изхарча спечеленото :)

NI

02.05.05
12:49

[quote author=“vanisher”]вще ба4кам цело лято
ще отида на море и ще изхарча спечеленото :)

vanisher оправи си “4” на “ч” щот даваш лош пример на новите във форума/шегичка/.А иначе не е ли по-практично да си намериш работа на морето :D

02.05.05
12:58

Само да вляза и България е моя :P Цялото черноморие ще обиколя пък има вероятност и до Италия да намина :D

_M

02.05.05
14:45

тренировки,басейнчета,купончета и бачкане.така ми се очертава ваканцията :P

К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.
Радвам се на тези, отговорили “Във фитнеса” :)

NI

02.05.05
17:13

[quote author=“D3BEP”]Радвам се на тези, отговорили “Във фитнеса” :)

Е ти си пристрастен,как няма да се радваш :D

02.05.05
17:55

В залата , на гребната ( кардио тренировки :) ) . Може евентуално за седмица да се отиде на море ,но е малко вероятно . Предпочитам да остана в залата , там ще е яко забавно :) Особено ,ако се поизпразне фитнеса , няма да има грижи :) 2 пъти в седмицата ще ходя да бачкам ...
Само да дойде лятото ! Ще се разцепя !

02.05.05
18:51

Аз цяло лято ще съм на слънчев бряг после може малко на планина да ходя зависи дали ще останат кинти

02.05.05
19:02

аз отговорих в фитнеса защото там работя и тъй и тъй ще съм там
може и на море да отскоча ама да видиме за колко време  8)  ама главно ще се бачка тва лято

Хм, забравили сте отговора: “В казармата!”

02.05.05
21:40

През лятото съм на лостовете.Иначе ще изкарам някои лев , а пък морето е буквално на около 1 км от мен.

02.05.05
23:15

На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен

С.

03.05.05
13:09

Оо аз съм на морето и там ако си намеря някоя работка , въобще ще забравя за фитнеса, ама споко от Септември пак се почва с блъскането и после чак до морето яко ....  :wink:

03.05.05
15:03

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен

Е щом ще си във Варна , даи да се уговорим да се срещнем някои път.

[quote author=“D3BEP”]К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.

Благодаря за вниманието  :wink:

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен

M-M… Ако го нямаше Бургас, можеше да се наслаждаваме и на бледото копие - Варна  :lol:  :lol:  :lol:

Благодаря за вниманието
:wink:

Моля, моля. Радвам се че има и други луди бизони. Поне вече работим с оправданието, че не съм само аз

NI

03.05.05
15:31

Аве и Бургас и Варна са бледи копия на Пловдив.Ние тук си имаме колкото искаш басеини.Аз съм от Пловдив и за мен тва си е най-якия град.А пък съм и патриот по душа. :D

03.05.05
16:35

Всички отговори са вероятни, единствено фитнеса е сигурен като гледам....и за него гласувах.  :wink:

07.05.05
16:43

[quote author=“D3BEP”]К’во е туй в чужбина? На Айфеловата кула ли ще карате лятото? И в чужбина се ходи на море или на планина и т.н.

Мерси.Най-после ще имам време наистина да се орелефя.Иначе както се пееше в песената : “моренце о-о-о , рускини о-о-о-о , бикини о-о-о-о”

VA

08.05.05
00:42

[quote author=“Nikito1”]Аве и Бургас и Варна са бледи копия на Пловдив.Ние тук си имаме колкото искаш басеини.Аз съм от Пловдив и за мен тва си е най-якия град.А пък съм и патриот по душа. :D

Само така и аз сам от пловдив!!!!Междо другото в коя зала тренираш??

Аз ще ходя на моренце и сигъурно ще се качим с приятели на вилата :lol: !!!

08.05.05
01:25

[quote author=“master”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен

Е щом ще си във Варна , даи да се уговорим да се срещнем някои път.

Естесвено аз и миналата година бях там можеше да се видим
[quote author=“D3BEP”]
djgorgio-ASTOR написа:
На море естесвено и то във Варна най хубавия град в Бул за мен

M-M… Ако го нямаше Бургас, можеше да се наслаждаваме и на бледото копие - Варна

И там съм бил но Варна си важи пред Бургас

:)
Не разбираш нищо тииииии :)

08.05.05
09:47

Във фитнеса, преди и мен да извикат в казармата:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1