06.05.05
21:22
Аз съм голям фен на тежката музика . Фен съм на немската индъстриал метал група- РАМЩАЙН . Тяхната музика ме зарежда по невероятен начин не само когато тренирам . Създадената добра атмосфера от качесвена музика е много важен момент за мен . Ако по време на тренировка например ми звучи чалга може би ще се откажа от самата тренировка . Не мога да понасям това жалко подобие на музика -поп фолка . И така ... какво предпочитате вие ? :D
06.05.05
21:26
DMX
Ами аз също лесно..или по-скоро по-лесно се надъхвам на метъл... най-вече Nickelback но и Рамщайн също върши работа..проблема е че в залата не съм само аз..а народа слуша друго и останових че надъхването идва не толкова от стила колкото от ритмичността на самата музика..особено при кардио треноровките.... :lol:
06.05.05
22:20
Начи при кардио ша’ жуля яко чалгията 8)
Горе долу всякаква музика е приемлива без балади, разни тъжни такива и радио Фреш!!! МРАЗЯ ГО! Едни и същи песни се въртят с месеци наред! :evil: :evil: :evil:
06.05.05
22:22
пусни Сигнал + и не можеш да ме изкараш от залата :lol:
Общо взето по-басови ей тия дни яко 50 CENT - Candy Shop
Аз на чалгия не издъжам..имах предвих.. candy shop по скоро...ама.... честно ви казвам нищо не може да се сравни с Рамщайн или Никелбак 8)
06.05.05
22:27
Последния път Петър Петров /тренера на Хр. Христов/ беше пусна някакъв сборен диск - Static-X, Rammstein, Rob Zombie и разни такива. Хубаво че беше ден за крака 8)
06.05.05
22:31
Prodigy :) ама повечето пъти тъкмо ша дигам лудите кила и почне някоя песен аз са подготвям си дишам докато ми дойде и тъкмо фана лоста и сменат на някоя чалгица :) Заклет фен съм и на чалгата ама друго си е Prodigy
06.05.05
23:24
Определено чалгата секва дъха :) това си е живо мъчение за мен . Не мога изобщо да се съсредоточа ако ми бучи чалга . Невероятно приятно е да чуя ниския басов плътен глас на вокала на РАМЩАЙН -Тил Линдеман :) Към това като добавим и тежките китари , качесвена електроника и барабани , ефекта е несравним . Слушам също и дет метал - РИХТХОФЕН . Едва ли някой ги е чувал ....
Ми в залата на радио фреш :x , а пък у нас помпам на сръбско - напоследък ме кефи рукуюсерукую.
07.05.05
00:18
И в други теми съм казвал...докато правя съответното упражнение ми е нужна много голяма концентрация и автоматично се абстрахирам и изолирам от всякаква музика. Иначе по време на почивката ми е приятно да слушам. ;) Разбира се по тежката музика надъхва яко, но и разконцентрира, а и никой не ме пита каква музика искам в залата...така че... 8)
07.05.05
00:52
Някаква тежка музика за надъхване :wink:
07.05.05
00:53
Абе вии се оплаквате от чалга ама едно е чалга друго е СЕЛИН ДИОН!Просто не мога да го коментирам тва!Бяха пуснали няква умряла телевизия и саундтрака на Титаник просто щех да се разплача на лежанката... :evil: Не че нешо ама и чалга щеше да е по- добре от тва!То не е човещшко!Мани-бегай!!!
07.05.05
10:23
Нещо тежичко. Някакъв по-твърд метал. В Никея постоянно въртят Ramstein. Тях ги давам като пример.
07.05.05
10:28
Rammstein,Slipknot,Coal Chamber,Godsmack…злоба трябва да има:)
Ми момчета музиката вярно надъхва ама не знам как е при вас но аз лично когато тренирам и сам съсредоточен дори и любимите песни да звучат аз музиката не я чувам някак си съм токова дълбоко погълнат от тренировката 4е никой и нищо не чувам.Така че според мен с музика или без едно и същщ само да си тренираш правилно :P
07.05.05
12:02
мноо бих са надъхал ако пуснат продиджи , някоя песен на найт уиш
ама и рапа яко , само да не ми пуснат български рап с мишо кошмара и тъпанко 1,че откачам един път им пуснаха целия албум и стана такава злобна тренировка че гледах се махна колкот по бързо може от залата .....
07.05.05
14:42
А бе ако има зала в софия кадето пускат яко кючеци ще съм всеки ден там ако има такава зала кажете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
07.05.05
16:26
Един приятел ми е казвал, че познава един дето си е носил уокен или дискмен и си слушал хеви метъл докато прави серия. :)
като сам си в нас и тенирам само чалга ! хаха :) надъхва ме яко като си спомня кви работи сам праил с жените по дискотеки купони ... :) ама и метала не е зле за тренировка особенно силова наи зле са комерсчетата бритни кристина .....
По принцип аз си тренирам без музика така повече мога да се концентрирам в серията
08.05.05
10:05
Нещо по-надъхващо-Rage against the machine или подобно, но рядко пускат при нас такива неща.
Аз не мога да си слушам любимата група докато злобя щото са разсейвам и почвам да си пея с тях,ма и чалга непонасям.метал само 30сек ми треат и ше огъна лоста на лега.просто мноо ма мноо ми лази по нервите.За туй по-хуу без музика 8)
Ами естествено , че нещо на Faithless - примерно “Insomnia”, “God is a DJ” или “We come one” нещо от тоя сорт в нашата зала в СтЗ. пускат супер яки песнички...
25.06.05
10:27
според мене някой бърз , динамичен , тежък и злобен хардкор е най-подходящ, иначе не бих отказал и чалгия в залата , ма да не я слушам по време на тренировка , че все пак залата е за трениране , не за забавления , а също искам да добавя че тежката музика е доста надъхваща и е изцяло удачна за трениране.
по-здрави
25.06.05
10:38
Ами яко Аctiv,50 cent,Eve,Chemical Brothers може и малко чалга.