Mr. and Mrs BB-Team

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.03.11
13:37

Идеята ми хрумна случаино,а тя е, един път в годината да се избират Mr. and Mrs BB-Team. Например да се пуска съобщение в сайта че ще има такъв конкурс и всеки желаещ да участва да изпраща свой актуални снимки и чрез гласуване от потребилтелите да се избере. Може да се провежда през лятото, че тогава и без туй повечето чистят и ще са в най-добрата си форма.

11.03.11
13:40

Супер идея аз съм за !

разбира се, че съм ЗА :D даже интересното ще е мъжете да гласуваме само за дамите и обратното..

Ще стане един голям BB (Big Brother). Приятели и познати ще гласуват един за друг, корупция, flirtche.com и др. простотии...аз съм против :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.03.11 13:47.

11.03.11
13:46

М, ще е хубаво администрацията на форума да определя “победителите” .

казано от ProXxX на 11.03.11, 13:46:

Ще стане един голям BB (Big Brother). Приятели и познати ще гласуват един за друг, корупция, flirtche.com и др. простотии...аз съм против :)

ако има такса за учатие 100лв и награден фонд 100000лв разбирам, че ще е тъпо така.. но при положение, че го правим за кеф-а кво’ ти пука, че ще си последен или не :) пък и от сериозните форумци не виждам такива които биха писали ЛС с молба за гласуване в тяхна полза... над тези неща сме предполагам

съгласен съм и с трибоеца админите да определят но да има критерии за това как са избрази този или онзи за пъврото място ! ако има категория ‘‘BBBB’’ ( BB team Beach Bodybuilder ) аз съм там ! :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.03.11 13:52.

KR

11.03.11
13:52

Всеки да има право на един глас.И така ще се избегнат корупционните практики!Твърдо „ЗА“ идеята.Пък по този начин ще видем някои от анонимните автори„които решат да се включат естествено

11.03.11
13:53

Звучи интересно. Идеята с гласуването трябва да се изчисти. Не виждам смисъл някой да гласува, като има критерии за оценка. Но си струва да се помисли. На някой може да му изгрее звездата.

аз имах предвид ако победителите се определят от админите .. като кажат този е победител да се обосноват защо... ако е с гласуване народа няма смисъл от критерии

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.03.11 13:56.

11.03.11
13:58

Дискутирали сме го много пъти. Няма гаранция, че човек, който пусне снимка наистина е той. По-редовните потребители горе-долу се знаем, но има и анонимни и т.н. Не всички са съвестни и снимки могат да се обработват...абе куп опорочаващи подобно мероприятия причини да не се провежда.
Ако все пак се направи, то оценяването трябва да стане от независима комисия, а не от всички потребители за да няма пристрастия и по реално определени критерии (пак ще си е субективно, разбира се).
Според мен трябва да има категории, защото в противен случай ще спечели най-тежкия и най-изчистен (ако има такъв).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.11 13:58.

е.. да категории добре примерно до 70 до 90 до 100 и 100+ кг ... админите ако им се занимава ще отсеят участниците като пуснат тези за които са сигурни, че са те... такива по анонимни типове да не се допускат поне едно 40 човека, ще има за участие :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 11.03.11 14:01.

11.03.11
14:01

Няма да стане. :D

Напълно съгласен със Стоянчо ;) Не си е работа. Накрая ще стане, че ще печели този, който умее да работи най-добре с Photoshop : ))) Отделно, че на админите надали им се занимава да правят конкурси и т.н. Че си нямат друга работа :)

11.03.11
14:07

За Мис ББ-тийм съм навит :D Даже и фаворитки имам :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 11.03.11 14:08.

HE

11.03.11
14:20

Екипа админи принципно е доста зает около един куп новости, които предстоят. Другите причини ги изтъкна колегата Стоянчо. Не ми се иска и поради един куп причини да се организират подобни конкурси. Първо по никъкви показатели не може да бъдем обективни /колкото и да се стараем да сме възможно най-неутрални и обективни, възникват приятелства във форума и извън него, пораждат се симтатии и т.н./. Следващия момент е, че винаги ще има недоволни, а това от своя страна ще доведе до пускането на теми на тази тематика, разпри и изобщо един куп ненужни разправии из целия форум. Лично аз съм против противопоставянето и съпоставянето по какъвто и да било признак на съфорумци. Все пак да не забравяме, че тук единствено можем да си мерим ..... знанията и то аргументирано, спазвайки добрия тон.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.03.11 14:21.

BR

11.03.11
14:27

Ако трябва да гласувам за друг мъж бих избрал Миро Гичев,а жена Актрисата или Натали.Но все пак давам негативен глас за конкурса.Оценката няма да е обективна.

Мнението беше редактирано от Brute на 11.03.11 14:28.

11.03.11
14:37

казано от Андриан К на 11.03.11, 14:01:

Няма да стане. :D

11.03.11
15:50

Казвайте кви са критериите за Мис, да знам, да си бръсна ли гърба или да си седа на гъза.

fire.is.my.nature

11.03.11
16:03

казано от power_hammer на 11.03.11, 15:50:

Казвайте кви са критериите за Мис, да знам, да си бръсна ли гърба или да си седа на гъза.

Хахахха Недей , недей . Доказано е , че Мис-ките с повече тестостерон винаги печелят . За справка - в лицата на последните победителки на Мис България определено има нещо травеститско :D

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 11.03.11 16:04.

11.03.11
17:26

Ако все пак хората, които искат да се сдобият с титлата, могат без да ангажират пряко вниманието на модераторите, просто да си пуснат една тема (примерно Снимки за конкурса еди кой си) и вътре кандидатите да пускат САМО снимки, БЕЗ кьорав коментар; така всеки потребител ще може да удари по един палец на визията, която му допада. Отделно да се създаде тема КОМЕНТАР по темата Снимки за конкурса еди кой си, където да си бъбрим и обсъждаме чия патка е най-голяма и защо аджеба размерът има голямо значение :D
P.S. относно темата за снимките - 1 за дамите и 1 за кочовете :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.11 17:35.

10

11.03.11
17:37

казано от korpusito на 11.03.11, 14:07:

либра, хендс даун :D

11.03.11
17:41

казано от Dique на 11.03.11, 17:37:

казано от korpusito на 11.03.11, 14:07:

либра, хендс даун :D

...и Маргаритка, Инис, Лим, не зная Венци в какво състояние е...абе има конкуренция!

11.03.11
17:41

Интересно е, че всяка фитнес зала си има и по един Mr. Bean. :)

11.03.11
17:45

Бе ние сме 5 жени във форума, честно казано, не вярвам някоя да си изтъпанчи снимки тип  “моля, харесайте ме и ще ви напиша един готин пост за награда” :D
Но вие, мъжете, пускайте снимки, ще ви оценим подобаващо :P

Не видя ли първо цица, секретните ми снимки ще си останат такива. Око за око, нали знаете :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 11.03.11 17:52.

11.03.11
18:34

казано от ProXxX на 11.03.11, 17:51:

Не видя ли първо цица, секретните ми снимки ще си останат такива. Око за око, нали знаете :D

Много ми допада мисълта ти. Око за око, Цица за цица :D

11.03.11
19:04

Ако целта на женската част от подобен конкурс е да оплакнете очи в цицте на момичетата, не вярвам която и да било от тях да си пусне снимка в профил или анфас :D

HE

11.03.11
19:09

казано от Bojidar Jordanov на 11.03.11, 18:34:

казано от ProXxX на 11.03.11, 17:51:

Много ми допада мисълта ти. Око за око, Цица за цица :D

В този случай и аз съм с едни гърди напред :D
Да му се не види - аз вече съм ги показал ;(
Нищо де за първата в конкурса все ще измислиме какво да покажа :D

11.03.11
19:17

Ай, ако гаджето ти влезе да разлгеда форума... :D

Хед-а е измислил всичко не го мислете изобщо него ! :D след последните няколко мъжки коментара мисля, че ако има конкурс ще е само за мистър.. :D

11.03.11
19:27

Първоначално го обмислях да е само мистър, но викам да няма дискриминация :D

HE

11.03.11
19:38

казано от Андриан К на 11.03.11, 19:17:

Ай, ако гаджето ти влезе да разлгеда форума... :D

Тц, Тц дава да гледам, но не и да пипам :D

п.п. Ей какво си мислехте, че ще показвам а? Всъщност става въпрос за пищов ..... /не не това което си мислите, а Хеклер и Кох P30 и не не е странно име за ....., а това е просто оръжие/ :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.03.11 19:41.

fire.is.my.nature

11.03.11
19:52

И аз подкрепям за МИСТЪР бб тийм :D
Съгласна съм с  Инис :P Едва ли ще са много желаещите да развяват разголени апетитни части пред една камара настървени мъжаги :D
Поне аз не съм от тях де . ;)

Но се предлагам за жури на мъжкия конкурс :D

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 11.03.11 19:53.

настървени мъжаги каза.. ние да не сме от манастир или от резерват бе :D :D :D

fire.is.my.nature

11.03.11
20:00

казано от kristiancho на 11.03.11, 19:59:

Не бе , просто като съм в добро настроение ми идва муза за по-пикантни определения :D

Пишете и мен в журито ;)

11.03.11
20:15

Усещате ли как нищо няма да излезе :D Мисля, че Хед трябва да организира тоя “конкурс” (или всичко отива на кино) :)

11.03.11
20:15

Аман от кандидат журита брато :D Мен ме пишете жури за журито ;)

11.03.11
20:36

МъШ на годината Classic - предложение за име на конкурса.

казано от fire.is.my.nature на 11.03.11, 20:00:

казано от kristiancho на 11.03.11, 19:59:

Не бе , просто като съм в добро настроение ми идва муза за по-пикантни определения :D

ахаа значи ако ти поискам номера имам 59% шанс да го получа ... заради доброто настроение разбира се (wasntme)

11.03.11
21:35

казано от Калоян Цонев на 11.03.11, 20:15:

Усещате ли как нищо няма да излезе :D Мисля, че Хед трябва да организира тоя “конкурс” (или всичко отива на кино) :)

Едва ли ще излезе нещо от тая идея.Стоянчо посочи някои причини.Но можете да направите нещо друго в рамките на забавното.Снимките от личните галерии отиват и в една обща галерия,голяма страница със снимки.И подобно на някои тинейджърски сайтове за запознанства,давате по един глас за една или няколко снимки които ви харесват или направят силно впечатление с постигнати резултати.Снимките с най-много гласове се преместват автоматично нагоре в страницата,тоест в класацията.На върха е снимката на месеца,спечелила най-много гласове.Следващият месец тя отпада от класирането.Останалите снимки запазват точките си или започват месеца от нулата.Може в личните галерии да има опция,че някой не желае една или друга снимка да участва в общата галерия-класация.Или точно обратното,да има опция,че е съгласен определени негови снимки да участват в тая галерия и класиране.Това ще бъде по-скоро нещо забавно,но и някои снимки все пак ще получат заслужено признание за постигнати добри резултати :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1