Комбинация ?

11.03.11
14:11

Здравейте съфорумци, случи ми се така че 3 месеца трябваше да спра с фитнеса заради работата ми , през това време също бях и болен и то не леко  и съм поизгубил форма , от началото на другия месец ще тръгвам на фитнес отново , вече с цел по различна от качването на маса , а по скоро с цел леко покачване на мускулна маса и повече изчистване на мазнините... още не съм измислил програма и кардио режим също и храните на които наи много ще наблягам  но ще се разровя из форума и ще си направя , интересува ме за тази цел какви добавки да си взема? нямам чак толкова мазнини за да вземам фет бърнъри просто нормални неща като витамини и възстановяване...

за сега съм се спрял на:

Orange Triad - Controlled labs
Някакви БЦАА - чакам от вас - хората с опит да предложите кои са най-добри като съотношение - действие - цена

И другият ми въпрос - да добавя ли нещо друго към тези неща , азотен бустер? , протеин? (макарче се опасявам че освен мускулна маса ще кача и маса като цяло което не искам) аргинин , бета-аланин( за които съм чел добри неща обаче доколкото разбрах трябва да се пие най-малко в продължение на няколко месеца) или нещо друго за което не се сещам сега , всякакви предложения са добре дошли
да кажа че креатин не вземам защото бъбреците са ми малко слабо място и от съображение за здравето не го използвам

Темата беше редактирана от Kse на 11.03.11 14:12.

11.03.11
14:59

BCAA - на NOW са добри според мен, но като спомена и бет-аланин се сещам че може да обмислиш и purple wraath, което си става за преди тренировка, има BCAA и има и други благинки :). Аз като цяло си му добавям малко от BCAA та на NOW :)/
Дали ще качиш мазнини си зависи от храненето, протеина особено ако е суроватъчен и без въглехидрати е трудно сам по себе си да те направи дебел.

12.03.11
17:19

Разгледах за purple wraath изглежда добро , няма кофеин , доволен ли си от него, замества ли бцаа изцяло,  мога ли да взема само него без бцаа отделно , и другото дай ми пример за добър протеин - суроватъчен и без въглехидрати

12.03.11
19:41

Постоянно излизат нови продукти ,но матрицата Purle Wraath години наред го ползват хората и има защо.
Напълно достатъчна ти е ,но имай в предвид ,че адекватната доза ,не е 1 ,а по скоро към 2 лъжички -започваш да отпиваш като отидеш в залата и по време на трен.
Суроватъчния протеин ти е задължителен поне след тренировка ,за изграждането на мускул .... няма как да те направи дебел .Просто си избери според бюджета ... 70 -100 лв гледай ,има и много промоции ... важно е да съдържа висок процент протеин в доза - 22 - 23 гр. ... те вече всички ги правят почти без въглехидрати или с нищожно количество .

пп Orange Triad -много хубав продукт ,браво за избора.

Мнението беше редактирано от BENETTON на 12.03.11 19:47.

13.03.11
07:14

казано от Kse на 12.03.11, 17:19:

Разгледах за purple wraath изглежда добро , няма кофеин , доволен ли си от него, замества ли бцаа изцяло,  мога ли да взема само него без бцаа отделно , и другото дай ми пример за добър протеин - суроватъчен и без въглехидрати

Доволен съм и все пак (super pump повече ме фокусира и сякаш там става по-добро напомпване - все още ги сравнявам двете). Purple wraath-а по-скоро пази мускула и възстановява (следващия път може да пробвам с две дози!!!).
Протеин без въглехидрати - Syntrax Nectar!!! Много висококачествен протеин според мен! Вкуса (само шоколадови сладки съм пробвал) е N:1 за чист whey протеин като съм пробвал ON и Gaspari.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1