08.03.11
13:30
Здравейте , на 17 години съм 180 см висок 65 кг. пия Scitec Hot Blood и Протеин суроватка. Искъм да попитам какво още мога да си купа за повече сила и маса ? За храненето изчел съм почти всички теми за покачване на маса и ям същото.
08.03.11
14:58
Ако не качваш - явно гориш повече отколкото ядеш.
Абсолютно съм сигурен, че на тия килограми можеш да си спестиш парите за азотния бустер и тези които смяташ да дадеш за още добавки и да ядеш както трябва.
08.03.11
15:28
Ами като така мислиш и ти, яж повече. Хубаво ядеш каквото трябва, ама и количеството е важно...
6:00 - кофичка кисело мляко с овесени трици и лъжичка мед + кафе
10-10:30- сандвич с месо
13-13:30 - 4 яйца / 4 белтъка 1 жълтък + ябълка или банан
16:00 - кофичка кисело мляло с овесени трици + 250 мл. прясно мляко
16:30 - протеин суроватка
18:30 - 5 таблетки хот блъъд
19:10 - тренировка
20:30-21:00 - месо с ориз , салата или варени картофи
23:00-24:00 - лягам да спа
Какво греша ? Даите ми съвет какво да добава и кога
08.03.11
19:12
казано от bloodys69 на 08.03.11, 15:38:
6:00 - кофичка кисело мляко с овесени трици и лъжичка мед + кафе
10-10:30- сандвич с месо
13-13:30 - 4 яйца / 4 белтъка 1 жълтък + ябълка или банан
16:00 - кофичка кисело мляло с овесени трици + 250 мл. прясно мляко
16:30 - протеин суроватка
18:30 - 5 таблетки хот блъъд
19:10 - тренировка
20:30-21:00 - месо с ориз , салата или варени картофи
23:00-24:00 - лягам да спа
Какво греша ? Даите ми съвет какво да добава и кога
банана или ябълката що не ги избуташ преди тренировка.
преди да си легнеш можеш да ядеш извара(ако имаш),а ако не сирене или кашкавал,а можеш и да бъркаш белтъците на 2 сурови яйца.Другото което е че ти трябва повече сън,а със тия 6 часа едвали се наспиваш ама както и да е.
Не че нещо ама само от 1 суроватъчен протеин и хот блууд не очаквай кой знае какво.
Точно заради това питам какво да променя. И щом казваш че нищо няма да постигна с хот блъъда и протеина какво още да си купа ?
08.03.11
20:44
вземи си основните добавки.
креатин,протеин,гайнер и аминокиселини + витамин Ц със обяда и ЗМА( 2 хапчета преди лягане).
Също така можеш да си вземеш и рибено масло.
Не съм казал,че няма да постигнеш нищо,а това че с буустер не се качват килограми.
Хубаво ли е гаинер и протеин ? Няма смисал от креатин има в азотния бустер и тези витамини от каде мога да си ги купа аптека ?
11.03.11
19:31
ами тези витамин ги няма в аптеката.. смисъл за ZMA иначе витамин Ц и рибено масло има в аптеката да (:
Гайнер и протеин е една хубава комбинация.
11.03.11
19:42
Един пич се влюбил в една девойка. Тя, обаче, си признавала, че била материалистка, и му казала:
“Искам от теб:
80лв дневно да ми даваш за разходите, да си напръскан с парфюм и да носиш ланец. И съм твоя”.
Пичът се пръснал с парфюма на дядо си, взел от пенсията му 8лв и отишъл да сваля мацката. Тя го върнала.
Пичът помислил и решил, че е от парфюма. Взел на баща си парфюма, но...пак го върнали.
Взел на брат си. Не станало.
Взел най-скъпия от магазина. Нищо.
Писал писмо и лично му направили великите дизайнери на аромати. Сложил най-якия ланец на най-голямата мутра... Пак не станало.
Просто нямал по 80лв дневно да й дава, но така и не го разбрал.
В твоя случай парфюмът и ланците са аксесоарите към основното, т.е. добавките към храната. Каквито и да са те - нямаш ли основното - белтъчини, мазнини и въглехидрати в нужните количества - няма да стане работата.
В твоята диета няма достатъчно мазнини - веднага се набива на очи.
Пък и съм сигурен, че тренираш като за 95килограмов на тоя ръст, не като 65килограмов.
Е, ще питаме ли за добавките?
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 11.03.11 19:42.
Аз съм момчето от фитнеса каде то ми показва онова упражнение за гръб с щангата в сряда ако помниш. А до колкото до мазнините какво да добава ?
12.03.11
23:52
За мазнини прибягвай до орехи и зехтин /по възможност екстра върджин/ към салатата. Ориентировъчно колко има на 100г/мл тук:
http://www.bb-team.org/hrani/search?for=орех
http://www.bb-team.org/hrani/id/843451_zehtin-ot-maslini-za-salati-i-gotvene
И аз като момчетата си мисля че караш на калориен дефицит откъм храната, затова са и проблемите с покачване на маса.