11.03.11
20:21
Някои ми казват, че гейнерът е химия други казват, че е просто за енергия и сила и ако спра тренировки няма да ми увиснат мускулите като при химийте. Закупих си Hi Fit nutrim special и ще започна да пия по 2 суп. лъжици в 250 мл. вода преди и след трен.
Химия е да, прецаква ти сърцето и дробовете, но пък за сметка на това ти расте 3 ръка.
Как така 3-та ръка? След като спра да ползвам гейнер-а и тренировките ще укапят ли мускулите или нещо друго :X ?
Винаги след употреба на гейнър увисваш, този тип добавки - протеини, аминокиселини т.н. са нож с 2 остриета!
То от химията яко увисват мускулите, супер слаб и малък се става...
Бих ти препоръчал да четеш повече и да слушаш приятелите ти по-малко ;)
11.03.11
20:55
После как няма да плюят културистите по тв то и да казват че купуват химия а всъщност купуват глутамин и протеин .......
По-скоро някой да даде сериозен отговор, аз бих го направил, но не се имам за достатъчно компетентен.
казано от Генади Симеонов на 11.03.11, 20:55:
После как няма да плюят културистите по тв то и да казват че купуват химия а всъщност купуват глутамин и протеин .......
Лелее щом само с купуването им стават такива, представям си ефекта след употреба!
За мен с тези протеини си съсипвате живота, в най-добрия случай ще ви се наложи лечение със специалният билков протектор за токсични повреди по органите - Anadrol 50.
11.03.11
22:15
Темата е малоумна, а автора да хване да почете малко!
В сайта има достатъчно информация.