Mr. and Mrs BB-Team

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.03.11
21:43

казано от kristiancho на 11.03.11, 20:38:

ахаа значи ако ти поискам номера имам 59% шанс да го получа ... заради доброто настроение разбира се (wasntme)

Да не го получиш като отпечатък по челото .... Към 35-36 номер трябва да е, подарък маратонки ли  ще правиш (nfun)

Абе направо Михран и малкия113 да пуснат по няколко снимки и ще демотивират всички останали....

ее те михран и малкия113 са в тежка категория за мое щастие :D отностно обувката.. не вярвам, че е толкова сурово момичето и разбра шегата веднага :D

P&

11.03.11
21:55

казано от to4ka на 11.03.11, 21:43:

Абе направо Михран и малкия113 да пуснат по няколко снимки и ще демотивират всички останали....

Не съм напълно съгласен. Има изключително много хора, които могат да им съперничът. Ето ти някой за пример - Сашо Маринов, Юли, Петко, Миро Гичев, Преслав Додев, Voyager,  Витан също има много добро тяло. Много са - мързи ме да изброявам. Някои са доста по-леки, но пак ги давам за пример.

Мнението беше редактирано от picco ' на 11.03.11 21:56.

11.03.11
21:57

Забравихте Миро Гичев!

fire.is.my.nature

11.03.11
22:12

казано от kristiancho на 11.03.11, 20:38:

казано от fire.is.my.nature на 11.03.11, 20:00:

казано от kristiancho на 11.03.11, 19:59:

настървени мъжаги каза.. ние да не сме от манастир или от резерват бе :D :D :D

Не бе , просто като съм в добро настроение ми идва муза за по-пикантни определения :D

ахаа значи ако ти поискам номера имам 59% шанс да го получа ... заради доброто настроение разбира се (wasntme)

Хахахах с удоволствие ще ти го дам след няколко месеца като се преместя извън територията на Република България :D :*  ;)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 11.03.11 22:13.

Никъде няма да ходиш Fire…имаш в конкурс да участваш. (rofl) ;)

11.03.11
22:48

казано от river ! на 11.03.11, 21:55:

Не съм напълно съгласен. Има изключително много хора, които могат да им съперничът. Ето ти някой за пример - Сашо Маринов, Юли, Петко, Миро Гичев, Преслав Додев, Voyager,  Витан също има много добро тяло. Много са - мързи ме да изброявам. Някои са доста по-леки, но пак ги давам за пример.

Или гледаш снимки различни от тези, които аз гледам или наистина, ако се организира подобно нещо, трябва да има компетентно жури ;)

BR

11.03.11
23:09

Малко омаловажаваш труда на споменатите по-горе хора с това изказване.А и лично за мен Миро Гичев има най-добро съотношение маса:релеф.Споменатите от теб хора също са на добро любителско ниво.

HE

11.03.11
23:12

Ето подобно нещо имах в предвид в горния си пост.
Темата дори не е просъществувала повече от ден и се почна!
Поради тази причина я заключвам и местя в архива!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1