26.02.11
14:31
мерси за отговора ясно е вече трябва да се пробват.
Аз също съм готов да се включа, ако някой иска да направим по-голяма поръчка от bulk’а
26.02.11
17:22
казано от Valdis на 25.02.11, 22:16:
казано от Владимир8507 на 24.02.11, 19:33:
казано от Valdis на 19.02.11, 10:58:
Предлагат, но не е безплатна над 200 паунда както е за останалите европейски държави.
Адаш, следващия път като поръчваш от UK, драсни едно ЛС, да се присъединя.
От Варна съм, но мога да прескоча до Бургас. А имам и друг вариант за безплатен куриер между двата града :)Ок, но трябва да имаш предвид, че от UK основно поръчвам протеин, а вече съм твърд фен на булк паудърс и едва ли скоро ще мина на друг протеин. Скоро с друг съфорумник разделихме по 10кг протеин и разни други добавки.
Именно от там имах предвид да поръчаме и то точно протеин. Кога си запланувал да поръчваш следващия път ?
До 20-ина дни, колкото до прескачането, ще го измислим сестра ми учи във Варна и аз ходя чат-пат.
26.02.11
18:12
И аз бих искал да се включа към поръчка от bulkpowders ако е възможно.
26.02.11
19:14
казано от Valdis на 26.02.11, 17:50:
До 20-ина дни, колкото до прескачането, ще го измислим сестра ми учи във Варна и аз ходя чат-пат.
Идеално ме устройва :)
казано от korpusito на 26.02.11, 20:24:
За столична поръчка ме броите и мен ;)
3ма достатъчни ли сме?
Аз, ти, Томов
За да ви улесня със разделянето, ще кажа, че тегловата ставка от миналата година е намалена. В цената от 28.90 паунда могат да се вкарат около 28 кг. но това е с опаковката, което означава, че не можете да поръчате 5х5кг кофи с протеин, могат да се поръчат 4 кофи + разни други добавки. Вариант да се поръчат 25кг. е да се вземе торба 20кг + 1кофа 5кг. така става.
26.02.11
20:48
gips aко може бройте и мен за поръчка
Ами тогаз ние четиримата (гипс, аз и господата Томов и Лицанов) да вземем по една кофа от 5 кила + който каквото иска, ако иска де :)
26.02.11
20:59
По принцип мислех да поръчвам по-малко количество 2.5 kg примерно
02.03.11
10:49
Аз съм от София и мога да се включа за 5 кила протеин от булка
Да ъпдейтна малко информация от bulk powders. Поръчахме с няколко колеги, протеина дойде за 5 или 6 дни. Още не съм го пробвал, но на вид го докарва :D 5 кила с доставката излиза малко под 100 лв, което е на парите на Пикко горе-долу, да вземат да се позамислят някои съфорумци ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 11.03.11 15:26.
11.03.11
14:54
казано от korpusito на 11.03.11, 14:49:
Още не съм го пробвал, но на вид го докарва :D
Овкусен ли е или?
Да ъпдейтна малко информация от bulk supplements. Поръчахме с няколко колеги, протеина дойде за 5 или 6 дни. Още не съм го пробвал, но на вид го докарва :D 5 кила с доставката излиза малко под 100 лв, което е на парите на Пикко горе-долу, да вземат да се позамислят някои съфорумци ;)
Имаш предвид Bulkpowders нали?
ПП И аз чакам пратка от там, днес е изпратена.
казано от head_hunter на 11.03.11, 14:54:
Овкусен ли е или?
И да не е, това какво те притеснява? Вкуса съвсем не е лош, даже с прясно мляко е приятен. А и овкусените им протеини са добри, но разликата в цената е около 30% нагоре, а аз като купувам протеин предпочитам вътре да има повече протеин без овкусители и подсладители.
Bulk powders да, обърках името :) Но пък съм си поръчал тениска за 4 паунда, та ще го науча :D
@ head Още утре ще ти кажа как е на вкус, мога и да те почерпя колкото искаш :)
казано от korpusito на 11.03.11, 15:27:
Bulk powders да, обърках името :) Но пък съм си поръчал тениска за 4 паунда, та ще го науча :D
@ head Още утре ще ти кажа как е на вкус, мога и да те почерпя колкото искаш :)
И аз си взех една. :D
11.03.11
15:37
казано от Valdis на 11.03.11, 15:06:
Да ъпдейтна малко информация от bulk supplements. Поръчахме с няколко колеги, протеина дойде за 5 или 6 дни. Още не съм го пробвал, но на вид го докарва :D 5 кила с доставката излиза малко под 100 лв, което е на парите на Пикко горе-долу, да вземат да се позамислят някои съфорумци ;)
Имаш предвид Bulkpowders нали?
ПП И аз чакам пратка от там, днес е изпратена.
казано от head_hunter на 11.03.11, 14:54:
Овкусен ли е или?
И да не е, това какво те притеснява? Вкуса съвсем не е лош, даже с прясно мляко е приятен. А и овкусените им протеини са добри, но разликата в цената е около 30% нагоре, а аз като купувам протеин предпочитам вътре да има повече протеин без овкусители и подсладители.
Да разбирам, но имам кофти опит с неовкусените и за това питам.
@korpusito ако идваш на протеста вземи една дозичка да видя за какво става въпрос.
11.03.11
16:38
казано от Valdis на 11.03.11, 15:48:
Ако говориш за ПИКО значи наистина имаш кофти опит :D :D
Не тея се явиха доста след опита ми с подобен род “протеин”.
Бях го взимал от някакъв диетичен магазин пред работата ми - 70 процента като съдържание беше обявен.
От Bulkpowders съм взел поне 70кг протеин, а аз си падам чревоугодник и мразя да си правя експерименти с вкусовите и обонятелните си органи. Общо взето съм много доволен от продуктите им. А като спомена подобен протеин се сетих, как навремето взех веднъж от Пловдив насипен соев протеин, е няма такава гадост още ми се повдига като се сетя.
Аз поръчах по начина, който описах по-горе и си чакам пратката след около седмица :) Поръчах овкусен и неовкусен, тъй че ако всичко е наред ще ви кажа как е шоколада с бисквити. На 5 кг. доставката, с фирма посредник, от Англия до България ми излиза 11 лева.
Така на колко ти стъпва килограма? Доставката до Лондон колко е?
Off: Имам идея да смеся неовкусеният вариант с wheyshake или matrix, ако случайно не ми понася вкуса. Дали ще се получи нещо?
Направих над 100 паунда сметка и доставката до Лондон е безплатна. Плащам само за транспорта от Англия до България по 2.20 лева на килограм. Ако всичко е ок, за напред смятам само техните услуги да ползвам. А ако поръчваш дребни работи е още по-добре, примерно от спортдиректа доставката на маратонки от Лондон до България ще ти излезне 2.20
12.03.11
08:32
Някакъв сайт или номер за връзка със тази фирма има ли ?
12.03.11
10:55
Имат добри доставни цени.Дали може да речем да поръчаме от САЩ на техния адрес в UK и те да ни го доставят в България.Мисля,че цените за доставка от САЩ до UK са по приемливи
12.03.11
11:18
За страните в европейския съюз не се плаща нищо.Аз така внасям прах от Германия.В Германия си плащам ддс-то,но тука го представям като разход.До колкото знам в Англия за такъв тип продукти ддс-то е на много смешни суми от порядъка на 7-8 % не си спомням колко беше.За митото там незнам.
Пробвах неовкусената зоб на bulk powders, съвсем нормален е на вкус. Смесен с вода е като е обезмаслено мляко.
казано от x_3_mar на 12.03.11, 11:12:
Че то така не се ли плаща пак ДДС и МИТО?
Плаща се. В момента при внос на стоки в Англия от страна извън ЕС необлагаеми са 18 паунда, а ДДС-то ако не се бъркам е 20%, така че няма никакъв смисъл да се прави тази гимнастика.
Мнението беше редактирано от AbSs на 13.03.11 17:37.
13.03.11
22:09
Плюс това доставката до Лондон е 4-5 долара по скъпа от колкото до България.Всички USA сайтове проверих(орбит,а1,нутрапланет).
Да ъпдейтна малко информация от bulk powders. Поръчахме с няколко колеги, протеина дойде за 5 или 6 дни. Още не съм го пробвал, но на вид го докарва :D 5 кила с доставката излиза малко под 100 лв, което е на парите на Пикко горе-долу, да вземат да се позамислят някои съфорумци ;)
определено се замислих след вчерашните 17 кинта за 1кг... скоро, като понамалее този дет съм го взел ще пиша тука с някой да се комбинираме за булкпаудърса и бета аланина им е оферта.
Мнението беше редактирано от Бойко на 19.03.11 15:04.
Аз лично съм много доволен от към вкуса на протеина. Бях скептично настроен към неовкусения вариант. Още преди да го пробвам обмислях с какво да го смеся за да мога да го приемам без проблем.
Щом @Valdis казва, че скоро ще го вдигат, по-добре се организирайте четири човека и взимайте по една кофа “латекс”, както направихме ние.
И аз това гледам няма какво да го мисля- навит съм за едно кофе- пък той ще си седи. Може да делнем с някой бета-аланин. Джънкхед, до тука ставаме двама значи.
И аз съм мераклия за 1 кофа ,но проблема е ,че съм от Свищов.Едва ли някой ще се навие да ми прати с куриер от неговото населено място :(.