11.03.11
22:41
Аз съм момиче на 14 години висока съм 155 , тежа 54 кг и имам следните въпроси :
1. Препоръчани упражнения за повдигане/оформяне на бюст ?
2. Ефектът на лицевите опори ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 06.04.11 09:58.
11.03.11
22:44
1. Дават сила, развиват добре гърдите и трицепсите.
2. Колкото можеш толкова.
3. Когато хвата е широк акцентираш гърдите, ако е тесен повече трицепса, ако си качиш краката на стол пак гърдите повече. Но всички заедно според мен натоварват еднакво гърдите и трицепса + рамо малко.
казано от achkos на 11.03.11, 22:44:
1. Дават сила, развиват добре гърдите и трицепсите.
2. Колкото можеш толкова.
3. Когато хвата е широк акцентираш гърдите, ако е тесен повече трицепса, ако си качиш краката на стол пак гърдите повече. Но всички заедно според мен натоварват еднакво гърдите и трицепса + рамо малко.
А ти да прочете, че става въпрос за момиче? Вероятно темата е доста абсурдна ако съм разбрал правилно мисълта на девойката.
ПП До авторката: Моля дефинирай “развитие” на гърдите.
Мнението беше редактирано от Valdis на 11.03.11 22:51.
11.03.11
22:51
Чак сега забелязах хах. :) Спорта е за всички. Но ми е интересно, защо искаш да правиш лицеви ?
11.03.11
22:57
Чак сега забелязах хах. Спорта е за всички. Но ми е интересно, защо искаш да правиш лицеви ?
Искам да правя лицеви за много неща , като :
1. За развиване на бицепс , трицепс и гърди !
2. За да стана по-издръцлива (силна) и тн. :)
11.03.11
23:01
Ще ти прозвучи странно, но няма по друг начин как да ти го кажа - ти си момиче, предполагам ще имаш или имаш вече “женски гърди”, трудно ще направиш “мъжки цицки” на женско тяло. За бицепс и трицепс съм по съгласен, но като цяло жените са др. тип, за разлика от мъжете.
11.03.11
23:07
за него се гласи :D
11.03.11
23:20
казано от Едуардо на 11.03.11, 23:04:
Само не разбрах, тази снимка на Бийбър какво общо има ?
Сега колеги с риск да отнеса критика или да вляза в бисерите :) да не е момче дет се мисли за момиче и иска да стане като тоя путьо на снимката ? :).Добре шегата на страна момиче си няма начин да направиш мускули като мъж защото просто нямаш нужните хормони за тази цел ,единствената полза е че ще се стегнеш малко
Мнението беше редактирано от Филип Буцев на 11.03.11 23:21.
11.03.11
23:33
казано от Филип Буцев на 11.03.11, 23:20:
казано от Едуардо на 11.03.11, 23:04:
Само не разбрах, тази снимка на Бийбър какво общо има ?
Сега колеги с риск да отнеса критика или да вляза в бисерите :) да не е момче дет се мисли за момиче и иска да стане като тоя путьо на снимката ? :).Добре шегата на страна момиче си няма начин да направиш мускули като мъж защото просто нямаш нужните хормони за тази цел ,единствената полза е че ще се стегнеш малко
Не вижте , вие ме разбрахте погрешно. Аз не искам мъжки гърди , просто искам да ми са по - повдигнати и по - добре изглеждащи , защото 80 % от мъжете ги привличат гърдите (ако говорим за външния вид) !
Ако имаш големи гърди, няма начин да предотвратиш увисването им. Самите те не могат да се стегнат, защото консистенцията от млечни жлези и мастни тъкани не се поддава на дресировка с тежести. Ще тренираш мускуллите, които са отдолу - това би допринесло за някакво минимално повдигане и дотам. С две думи трудно само с лицеви ще направиш женски бюст “по-привлекателен”.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.03.11 00:02.
05.04.11
18:33
С лицеви + флайс с дъмбели може да получиш някъкъв резултат ;)