02.03.11
16:51
Здравейте,
Решил съм след няколко седмици да си купя малко добавки с цел да кача маса.
Тежа около 82кг и съм 190см. Тренирам сериозно от около 2 години.Пил съм няколко пъти азотни блуустери с креатинови матризи и протеин.
Решението ми е да си взема Азотен бустер, креатинова м-ца, БЦАА, протеин.
Засега съм се спрял на:
NO Xplode avpt
CellMass avpt
Synta6
и някакви амино к-ни.
Имам няколко въпроса към вас.
1. Кои амино к-ни ще ми препоръчате? Някой пробвал ли е Weider maximum bcaa syntho + ptk? Много добри неща чух за този продук.
2. Animal серията. От много време искам да я пробвам. Преди всеки път съм взимал азотен блуустер и протеинт. Кои продукти с подходящата комбинация ще се явят като конкорентен стак на това, което съм си избрал засега, и кое ще има по- голям резултат?
3. Ако някой мисли че има по добър варят с радос ще го изслушам.
Мерси предварително ;)
Добре е. За аминки има много на промоция сега из сайтовете, но ще ти препоръчам по скоро БЦАА и то на прах. По-изгодно е и по-голям ефект ще имат. Например нещо като Xtend, intrabolic и т.н. Интратренировъчен продукт и си 6+
1.Това , а ако имаш пари това
2. Аналог на 1, 2 и 3 са Shock Therapy, Storm и Ultra Whey Pro(сутоватъчен е, а не концентрат). Animal са малко по-различен тип добавки.
3. Избора ти на добавки не е лош. Лично аз бих заменил Syntha’та с MyoFusion. Също така бих взел още 1 кутия от Cellmassa. С подходящ хранителен режим и тези добавки ще постигнеш добри резултати.
Вземай xtend-a , а от Animal може да пробваш пъмп или ако ядеш правилно и в големи количества 1 m-stak
А сега забелязах, че цената на No xplode NT и AVPT е почти еднаква. Кое е по доброто?
Също се чудя дали да не заменя Synta6 с TrueMass ?
Мнението беше редактирано от boby на 03.03.11 00:33.
Дилемата ми е дали да взема
1.NO Xplode NT + CellMass NT + Epozine
2.No Xplode AVPT +CellMass AVPT + NITRIX
08.03.11
15:38
2 x Animal Test + 1x M-Stack + много храна и няма да се познаеш след 63 дни ;)
казано от Ivan Boichev на 08.03.11, 15:38:
2 x Animal Test + 1x M-Stack + много храна и няма да се познаеш след 63 дни ;)
Мерси много. Радвам се, че получавам и други предложения, какво съм и помолил. М-стака знам, че е нещо като nitrix-a и epozine-а. До колкото съм запознат ще усвоявам много повече храната, ще имам ли по голям прилив на кръв по мускулатурата обаче?
Test-a обаче не знам за какво е. Може ли малко инфо по въпроса?
Аз съм изброил 3 продукта, тези 2 от анимъл серията заместват ли ги...?
След като след 63 дни не се позная...след 2 седмици ще върна ли килограмите отново...?
И в 2-та случая Synta6 ше сис купя.
Така ... засега съм се спрял на тези 2 комбинации от добавки. Много ми е интересно от кои ще имам по добър резултат. До сега съм пил буустери, но добавки като Animal Test- не. Стак 2 е малко по скъп, но това няма да е фатално. Кажете си мнението моля Ви пред дилема съм и се чудя какво да взема ...
Стак 1:
Animal M-Stak x2
Animal Nitro
Animal Pump
Animal Test x2
Sтак 2:
BSN NO Xplode NT x2
BSN CellMass NT x2
BSN Epozine
BSN Synta6
BSN Axis HT