Подходящ Whey protein?

SN

12.03.11
12:08

Здравейте! Значи искам някакъв whey protein. Аз съм на 14г. и за това искам да ме посаветвате за подходяща марка и т.н. Значи попринцип тренирам плуване,но тренировката ни е 50мин. фитнес първо и 50мин. плуване. Значи гледах на NOW един silabg.com/bg/751-NOW-WHEY-PROTEIN.html . А целта ми е сила, издражливост и малко маса. :)

12.03.11
12:13

Виж този протеин Scivation Whey

12.03.11
12:24

Рано ти е за зоб ; )

12.03.11
13:06

Оправи си храната и като за начало ти е рано за химия, както каза korpusito :D Иначе марката добре си я нацелил - една от най-добрите на пазара :)

12.03.11
16:55

казано от Steliyan Nedev на 12.03.11, 12:08:

Здравейте! Значи искам някакъв whey protein. Аз съм на 14г. и за това искам да ме посаветвате за подходяща марка и т.н. Значи попринцип тренирам плуване,но тренировката ни е 50мин. фитнес първо и 50мин. плуване. Значи гледах на NOW един silabg.com/bg/751-NOW-WHEY-PROTEIN.html . А целта ми е сила, издражливост и малко маса. :)

Не си давай  парите за глупости!!!
Дай ги за храна и си  тренирай!

13.03.11
07:00

на NOW е много добър като качество и със стомаха всичко ще ти е ОК.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1