11.03.11
09:32
Здравейте,тренирал съм около 5 години баскетбол висок съм 1,92 и тежа 84 кг,на 15 съм! http://www.daylife.com/photo/0fC96fp7uvdY4 <—Ето този баскетболист е на 26 2,11 висок години и понеже съм същото телосложение,интересува ме,как до 25 години да направя такова тяло ! Не съм нито дебел,нито слаб,нещо като този ! Тренирам фитнес от 1 година с програма съм 4-5 пъти в седмицата ходя в залата и ям повече храна богата на белтък,пия много витамини,но не взимам никакви добавки не съм и взимал.
11.03.11
09:53
Само продължавай да тренираш, без да се отказваш и след 10 години ще имаш много по-добро тяло. Още си малък, тялото ти расте, така че в момента просто продължавай да си тренираш. Нищо повече от това не е нужно :)
Малко и тен ще ти трябва :D.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.03.11 14:56.
12.03.11
13:49
Всичко се постига с качествени тренировки и храна+почивка, така че няма страшно, а и още се развиваш. Само да отбележа, че негрите имат по-добра развита мускулатура от нашата(всичко се свежда до ген) и едвали би постигнал точно като неговото, но нещо подобно да :)
Бих ти препоръчал BCAA. Гледам, че си ентусиаст и съм сигурен, че като се затопли повече ще тупкаш топката всеки ден :) Така лесно би свалил трудно каченото (при твоя ръст маса трудно се качва). BCAA (разклоненоверижните аминокиселини) намаляват негативните за мускулатурата последици от “ареобните” спортове.
Като му дойде времето, пиши ми ЛС. Ще ти препоръчам някои марки аминокиселини и ще ти кажа как и кога да ги пиеш. Засега се храни правилно и тренирай редовно. Има време за всичко :)
А по принцип в НБА нямаше допинг-контрол, нали?