Прием на тези добавки ?

11.03.11
18:06

Как и кога да пия intrabolicа , Креатин етил естера на Биотеч, Инозина на универсал нутришон ,Таурин на олимп, протеин голд стандарт на Он.
За момента ги пия по следния начин.
Направих един месец и 2 седмици от както пия КЕЕ и сега мисля да го спра за 1 месец пауза (да го спирам ли нали там креатина трява да има почивка).
В тренировъчен ден
intrabolic - по време на самата тренировка (разделям си го на 3, първо непосредствено преди самата тренировка , 2рия прием е към 10 минути от тренировката и 3тия ми е 15 минути от 2рия прием)
КЕЕ-преди да изляза от нас (някаде 10-15 преди да започна тренировка)
Инозина - също като КЕЕ
Таурина - също като КЕЕ
Протеина - пия го 40-50 минути преди самата тренировка и веднага след свършването на тренировката.
В почивен ден
Пия само протеин и инозин
Протеина го пия веднага след ставане със закуската и веднага преди лягане
Инозина - 2-3 капсули с протеина на закуска.
Ако имаш друго мнение кажи да коригирам.

11.03.11
18:45

Креатина се пие и в почивните дни 1 пъти,няма смисал от този протеин преди лягане.

Преди лягане се пие казеин(нощен протеин) или ядеш извара, или пък 2 сорови белтъка(миксирани).
Според мене щеше да е по-добре да си вземеш глутамин вместо таурин.

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 11.03.11 19:51.

11.03.11
20:55

Това е КЕЕ , може да се пие със закуската само ,че аз го пия в трен. дни.

12.03.11
00:39

Няма разлика в приема на CEE и другите креатини.

12.03.11
17:00

казано от Biad__ на 12.03.11, 00:39:

Няма разлика в приема на CEE и другите креатини.

Значи добре знам ,че след като съм го пил месец и 2 седмици трябва да направя почивка от месец.

12.03.11
17:00

Кажете мнения за приема на другите продукти?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1