креатин-отврат

EE

12.03.11
16:57

здравейте, преди си бях взел монохидрат на скай-тек и го бях пил 1 месец и ми остана за още еднн месец предишния път като го пих направо едвам едвам...едвам го изпих....направо беше отвратително....ся пак почнах да го пия...ама колкото и да е безквусен като почна да го пия направо ми идва да се изповръщам....отвратително е...та може ли да го смеся примерно със сок, компот или прясно мляко.... пробвах да го пия с вода и беше отвратително...пробвах направо да го сложа в устата и после яко вода...ама така е още по гадно...

Защо само си тровите черния дроб с тези глупости ! Само Добро хранене и трениране ! Защо са ви тези глупост креатини,протеини и т.н. !?

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 12.03.11 17:05.

Божидаре, а ти не си тровиш черния дроб с останалите храни, нали? :D

казано от GreyKnight на 12.03.11, 17:05:

Божидаре, а ти не си тровиш черния дроб с останалите храни, нали? :D

Еми да ти кажа аз много си пазя здравето ! : ]]

Всяка една храната, която приемаш в тялото си, носи в себе си токсини, които черния дроб трябва да неутрализира. А и този филм “Яж, тренирай, спи” отдавна е свършил. Добавките са неизменна част от живота на всеки сериозно трениращ.

казано от GreyKnight на 12.03.11, 17:12:

Всяка една храната, която приемаш в тялото си, носи в себе си токсини, които черния дроб трябва да неутрализира. А и този филм “Яж, тренирай, спи” отдавна е свършил. Добавките са неизменна част от живота на всеки сериозно трениращ.

Еми супер ! Аз пия само витамини,ям,тренирам,спя ! ! Без добавки ми е перфектно !

EE

12.03.11
17:23

може ли по темата моля....

12.03.11
17:37

казано от GreyKnight на 12.03.11, 17:12:

Последен оффтопик:
Рицарю, грешна ти е постановката.
Със същия успех и аргументи, можеш да напишеш че употребата на алкохол, наркотици, стероиди и т.н. са едва ли не задължителни.
Така де, храната ни натоварва и трови, дишането ни убива...защо да не си пернем по една помпа и да изкъртим залата. :)

==
По темата - ако ти е толкова отвратително, не го пий.

EE

12.03.11
17:40

ем дори и да спра да го пия....кво да го правя....имах добри резултати миналия път като го пих...

12.03.11
18:33

казано от Bojidar Yagodin на 12.03.11, 17:04:

Защо само си тровите черния дроб с тези глупости ! Само Добро хранене и трениране ! Защо са ви тези глупост креатини,протеини и т.н. !?

мъка..мъка....

EE

12.03.11
18:44

ай пишете по темата бе мамаму стара :Х

12.03.11
19:20

Приятел, смеси го с компот или с нещо друго, което има най-вече въглехидрати!

Bojidar Yagodin като бях на 15 (като теб) баща ми, ми казваше, че като не знам нещо е добре да си замълча.... е прав беше ;)

BR

12.03.11
20:10

Аз съм на мнението на Божидар,излишно го храните.Може и само с тренировки,хранене и сън,изпитал съм го на гърба си.Не го казвам от гледна точка за това,че товарят дроба.Като цяло добавката са една модерна простотия в която всеки търси изгубената част на пъзела с надеждата след като я намери да прогресира.Предпочитам да си набавям протеина от 1кг месо и дозина яйца,отколкото да съм на някой измислен режим със салати снежанки и вафли и да пия протеин.Въпрос на гледна точка :)
П.п. За да съм офтопик ще ти кажа за креатина:смеси го с лъжица мед.

Мнението беше редактирано от Brute на 12.03.11 21:10.

12.03.11
21:05

Най си е добре направо си исипваш 5 грама в устата и пиеш няква течноси

Brute, като навлезеш в истинския спорт, а не просто да помпаш във фитнеса, пак ще си говорим.
За креатина - ще търпиш. Знам за хора, които са го разтваряли в кока-кола. :D

BR

12.03.11
21:23

Добре рицарю :D А за креатина ако не можеш да го пиеш,най-добре го подари на някой надъхан твой приятел.

Мнението беше редактирано от Brute на 12.03.11 21:55.

EE

12.03.11
21:52

няма да стане...дал съм пари за него и ще си го пия няма да давам ся ейтака креатин я ..... ;d ако ще да е отвратителен вкусът...ще си го изпия ;d

Лично аз също го имах твоя проблем преди време. Каквото и да правиш, за да бъде максимално бързо и качествено усвоен креатина, най- добре е да се приема с напитка съдържаща бързи въглехидрати /с висок ГИ/, монозахариди за предпочитане. Препоръчвам ти да го пиеш с натурален сок грозде, той има най- висок /58/ ГИ от всички натурални сокове , убива вкуса и е идеален за бързото усвояване. Истинси идеалният вариант е да смесваш креатиновия монохидрат с декстроза /100 ГИ/...

ПП Внимавай ако избираш портокаловия сок, има множество противоречиви мнения за комбинация с него.

Мнението беше редактирано от Павлин Павлов на 12.03.11 23:34.

13.03.11
07:00

Креатина винаги го слагам в нещо различно от вода - или в добавките за преди тренировка - или при протеина. той като цяло си иска бърз въглехидрат ако е след тренировка, така, че декстрозата също е вариант!

13.03.11
08:32

лигльовци - гаден бил монохидрата (верно си е като пясък) ... пии етил-естер с ВСАА(неовкусени) и чист леуцин и пак да си говорим за гадни вкусове :)))))
по темата - понеже е неразтворим, е най-добре да го сложиш с лъжицата на езика и веднага да го полееш с някакъв сок, компот и тнт ... ГИ няма голямо значение в случая - всичките сокове са с почти еднакъв ГИ

EE

13.03.11
09:45

мерси за отговорите момчета :) много благодаря :)

Или се ориентираш към креатинова матрица.

TN

13.03.11
18:39

Или смени креатина или трай или го спри.
Не е за лигльовци..

EE

14.03.11
14:07

е аз имам един азотен буустър ама той е увкосен ама с вкус на зелен лимон...и е адски гадно...много мразя лимон...дайте съвети и за това :D

EE

14.03.11
14:10

забравих да кажа, казва се Attack :)

15.03.11
19:45

абе вие като купувате нещо, не четете ли какво пише на етикета?!?!?!?!?
като не харесваш “лимон”, за къв чеп си купуваш нещо с вкус на лимон? или си мазохист някЪв?

казано от FRANKO1 на 15.03.11, 19:45:

абе вие като купувате нещо, не четете ли какво пише на етикета?!?!?!?!?
като не харесваш “лимон”, за къв чеп си купуваш нещо с вкус на лимон? или си мазохист някЪв?

Пък и като се налага траеш, нали резултатите оправдават страданието :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1