Качване на мускулна маса

12.03.11
13:47

Добър ден. Аз съм на 15, 67 килограма, 188 сантиметра съм висок и искам да кача малко маса. Тренирам баскетбол всеки ден по час и половина, някои дни по два пъти. Ходя на фитнес след тренировка. От 3 седмици някъде пия Про кре алкалин, но ми дава само енергия. Искам нещо да кача няколко килограма, ако може да са хапчета. Благодаря предварително

12.03.11
13:57

Ще ти издам една тайна :) не става с хапчета :) става с ядене ти тренираш по 2 пъти на ден ако ядеш също толкова ако щеш стероиди взимай пак няма да качваш за да качваш маса при положение че всеки ден правиш кардио тоест играеш басктебол трябва да ядеш много ама много 9-10 пъти на ден и то в доста големи количества за да компенсираш за загубената енергия ;) така че започни да ядеш и ще видиш резултат остави ги хапчетата :)

12.03.11
14:11

Аз това го знам. ям почти всеки ден месо, независомо какво е свинско пилешко, на готвено, цяло пиле, бутчета, риба, всякакви меса ям, почнах горе долу преди 1 месец качих около 2 килограма за този период. Но много бавно става, също така пия най малко по половин литър домашно мляко си купуваме от едно село, и всеки ден най малко по половин литър. Не мога да кажа че не ям по много.

12.03.11
14:28

ем бавно става така е правиш кардио всеки ден в такъв момент започваш да ядеш още повече за да компенсираш трябва да намериш точното количество храна при което качваш пробвай с 3500 калории на ден :) ако не стане качвай нагоре ;) но да са чисти калории тоест 1гр протеин или въглехидрат =4калории 1 гр мазнини =9калории гледай да са чисти тоест в съотношение 35%-45%-20% . :)

12.03.11
14:48

Щом имаш добър източник на мляко и ти понася да го пиеш,давай смело 1-2 литра няма проблем.

12.03.11
14:53

Значи да се откажа от хапчетата и такива глупости :?

Мнението беше редактирано от Toni Ivanov на 12.03.11 14:53.

12.03.11
15:30

Ако имаш излишни пари давай но не очаквай големи резултати :) аз на твое место вместо креатин бих си взел Протеин БЦАА и Глутамин.Поне ще запазваш това което качваш колкото и малко да е то :)

67 килограма са много малко за тази височина ! И аз съм тренирал баскетбол 5 години,но го спрях и почнах фитнес от 1 година ходя вече ! И аз съм на 15,но съм 1,92 84 кг ! Яж повече и си прави пирадими увеличавай си тежеститите на всяка тренировка!

12.03.11
21:33

Да аз правя пирамида... последната серия по няой път даже ми се налага и малко помощ... знам че ако спра баскета ще кача килограмите много бързо, но не ми се захвърлят на вятъра 8 години труд... а може ли да зема нещо като hyper mass 5000 на Biotech?

казано от Toni Ivanov на 12.03.11, 21:33:

Да аз правя пирамида... последната серия по няой път даже ми се налага и малко помощ... знам че ако спра баскета ще кача килограмите много бързо, но не ми се захвърлят на вятъра 8 години труд... а може ли да зема нещо като hyper mass 5000 на Biotech?

Аз си мисля,че при теб няма нужда от такива работи ! Просто се храни добре и си тренирай всичко и имай търпение! При високите хора не става толкова бързо!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1