Universal's AnimalPak

Така, потърсих информация, разбрах колко струва и още някои подробности. Интересува ме един AnimalPak за колко дена ще ми стигне. Четох, че се взима по един хап на ден и ми е интересно колко са дозите. Също така какво представляват хаповете, чух че били различни всичките :shock:

Иначе, ако някой е ползвал няма да е лошо да сподели впечатление  :)

17.04.05
23:28

анимал пака беха некъде около 7-8 хапа в пакетче и ще ти стигнат точно за 1 ден щото се пият всичките наведнъж иначе и аз не съм пил ма не чувам добри отзиви за тия 2 лева пликчето но ще пробвам некой ден 8)

Как ще изпиеш 88 лева за един ден, бре  :shock:
Или ти не си наясно или аз не съм те разбрал  :oops:

MI

18.04.05
14:31

“анимал пак” е на “пак”-ове , т.е. на пакетчета.В една кутия анимал пак има 44 пакетчета , а дозата е две пакетчета на ден , а като имаш предвид че едно пакетче садържа 6-8 хапчета , сам можеш да си направиш сметката колко хапа на ден се изпиват.
44 пакетчта се изпиват за 22 дена, т.е. по 4 лева на ден изпиваш , а не 88 лева  8)  8)  8)
по-здрави

Благодаря за точния ти отговор! И аз мислех, че е горе долу толкова, но исках да съм сигурен. Иначе:

[quote author=“animalpak.com”]daily dose
1 pack per day during the off-season for maintenance, 2 packs during a pre-contest diet or when training is unusually intense.

Значи трябва да взимам по 2 в тренировъчен и по 1 пак в нетренировъчен ден, поне така де според предписанието. Ясно, значи паковете са 44. Мерси, отново  :wink:

[quote author=“6efa”]не съм пил ма не чувам добри отзиви за тия 2 лева пликчето но ще пробвам некой ден 8)

Ти си първия дето казва нещо отрицателно по адрес на пак-а. Има ли някой от форума да даде мнение от опит?

18.04.05
22:03

не бе брато може и да е хубаво но така съм слушал от познати нищо не казвам щото не съм пил ма като пробвам ще се похваля 8)

18.04.05
23:36

Не знам дали не излиза по-скъпо, отколкото всичките неща да си ги набавяш отделно, иначе не е лошо! Аз лично предпочитам отделно - поне всичките ги знам какви са и откъде идват! Въпрос на гледна точка - моя вариант е повече занимавка, но е сигурен!

[quote author=“YODA”]Не знам дали не излиза по-скъпо, отколкото всичките неща да си ги набавяш отделно, иначе не е лошо! Аз лично предпочитам отделно - поне всичките ги знам какви са и откъде идват! Въпрос на гледна точка - моя вариант е повече занимавка, но е сигурен!

Ем, ще се пристраша да си взема, ако не съм доволен повече няма  :lol:

MI

19.04.05
10:15

manson след като изпробваш продукта , постни една тема и кажи какъв е бил резултата след приклучването на пака и си кажи мнението за продукта.
по-здрави

[quote author=“art_of_pain”]manson след като изпробваш продукта , постни една тема и кажи какъв е бил резултата след приклучването на пака и си кажи мнението за продукта.
по-здрави

Обезателно ще го направя щото няма никакво инфо по въпроса. Само че сега съм на диета за чистене, после имам да доизпия разни останали боклуци и на чисто ще го почна. Ще пиша, нали за това сме тука  :wink:

08.05.05
18:45

А какви ефекти има тоя пак? Закакво то4но става в-с? 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1