13.03.11
09:06
Здравейте! Направо по темата...има няколко тениски в интернет фитнес магазин, които много ми харесват. Какво е качеството на фитнес облеклото, което се поръчва от silabg или fitness1? Заслужават ли си парите? Благодаря за вниманието :)
13.03.11
09:09
Хм... за жените разбирам защо им трябва... трябва стегнат сутиен да не ги спарва същото важи и за клинчето но при мъжете... аз ходя с по-широк потник от 2лв и къси кащи до коляно също по свободни за 3лв и съм перфектен :D иначе тея дрехи в тези сайтове са доста скъпи предполагам, че са хубави
13.03.11
09:12
И аз не тренирам облечен в Armani :D Мисълта ми е по-скоро да си ги нося и извън залата, затова питам да не вземат да се разпърцафърцат след 1-2 пранета :D
13.03.11
10:33
Погледни тези цени и ги сравни с бг магазините ;) http://www.sportsdirect.com/tapout
13.03.11
10:35
е да ама само доставката ти е 30 паунда... трябват ти няколко дружки с които да си разделите доставката и да ти излезе вече евтино...
13.03.11
10:35
На Силабг тениските са доста качествени, моята нито се е отпуснала, нито надписите са заминали. За на Сайтек тениската ми не може да се каже същото и по двата параграфа. Най съм доволен от тениската си от нетришън всъщност, ама това така или иначе вече не е сред вариантите. Между другото с никоя от изброените тениски не бих тръгнал да излизам навън. Освен може би на път към фитнеса :)
13.03.11
10:44
Ясно...значи не са оферта, защото аз се бях запътил към тениски на Сайтек :)
13.03.11
10:46
http://www.gabco.org/ този доставчик то ги кара за 2 и 20.Препоръча го То4ка в друг раздел на форума.Четах отзиви за тях в други форуми и ми се видяха надеждни.Поръчах си тези маратонки http://www.sportsdirect.com/nike-air-max-2009-mens-211091 и според този доставчик трябва да ги получа за някаде около 5 лв
13.03.11
10:47
е.. то 20лв струва всяка тениска дето се вика... едвали си мислил, че са супер стабилни :D виж в фитнес1.бг има една на анимал пак за 42лв тя сигурно е къртач само ти трябват много мускули да я напълниш и да стои наистина анимал-ско :D
13.03.11
10:51
http://www.sportsdirect.com/hanes-5700-t-shirt-mens-597166?colcode=59716622 ето една изгодна,кочто можеш да запълнеш без много мусколи :D
13.03.11
10:53
Благодаря, krali_marko, ще обмисля предложенията ти :)
Намери си облекло на GASP! Много качествена марка - хубави материи, дълго издържат. Май сила.бг ги предлагат също.
13.03.11
10:55
до колкото я гледам аз си купих такава за 10лв... от магазин за бельо :D наистина изглеждаш поне 37,8% по-як в нея :D
Стоянчо и аз ги гледах ама 60-70лв за потник и 200лв за анцунг.. мно0о Уа... :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.03.11 10:56.
13.03.11
11:01
Да, GASP са доста добри на вид, но пък цената ми спира дъха :D
Имам 3 тениски от fitness1, и мога да кажа че са доста издържливи, нито лепенката се е отлепила от прането нито нищо. За шалвари имам 2 чифта, No Limits, Lp Limits, не мога се оплача от тях, супер одобни са. GASP найстина имат много хубави дрешки, но цената им ми се вижда доста скъпа ... тениски за по 80 лева и потници по 50-60+ лева. Иначе много се точа на 1-2 потника и 2 тениски :D
13.03.11
12:01
От памук ли са евтините тениски от по 20-25лв.? Да не са някъв найлон :D
казано от ProXxX на 13.03.11, 12:01:
От памук ли са евтините тениски от по 20-25лв.? Да не са някъв найлон :D
To на много материи пише, че са от 100% памук, но уви. Да, Гасп не са евтини, но не бях прочел, че се търси евтино.
Страхотна марка на страхотни цени е Everlast в Sportsdirect! Аз до сега съм си харесал стока за ок.100 паунда :D Само се каня да поръчам чрез фейсбук групата.
http://www.sportsdirect.com/everlast - разгледай от 2-ра страница нататък.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.03.11 12:18.
13.03.11
12:18
Абе ще трябва да си поръчам една и т’ва е. Ако не става за ходене по улиците, във фитнеса добре ще пасне. Ще си взема размер S, та да я сцепя при някое набиране и да ме гледат като изтресени :D Шегувам се, разбира се. Благодаря за мненията и съветите. ;)
13.03.11
12:20
Вижте дрехите на Saucony и Under Armour. :)
13.03.11
14:22
Не знам защо всички хвалите този Спортдирект.Бях в Англия в един магазин на Спортдирект ,купих си маратонки суичъри ,тениски ,абе изобщо много работи , след това отидох в Некст и от там си взех маратонки , няколко тениски и дънки.След малко носене и пране ,дрехите от Спортдирект станаха на бабунки (не знам точно как се нарича..1 топчета такива) ,а тези от Некст дънки още си ги носа ,тениските също!
Разбира се има и хубави и здрави неща ,но главно тези от по 10-20п. са маалко менталиви..
btw Аз говоря за магазина си ,а не за онлайн поръчки...но си мисля ,че голяма разлика няма да има.Но си е оферта примерно тениска или суичър на по известни марки в БГ едва ли ще си намериш за 10-20п.
казано от spitarata spitarata на 13.03.11, 14:22:
Не знам защо всички хвалите този Спортдирект.Бях в Англия в един магазин на Спортдирект ,купих си маратонки суичъри ,тениски ,абе изобщо много работи , след това отидох в Некст и от там си взех маратонки , няколко тениски и дънки.След малко носене и пране ,дрехите от Спортдирект станаха на бабунки (не знам точно как се нарича..1 топчета такива) ,а тези от Некст дънки още си ги носа ,тениските също!
Разбира се има и хубави и здрави неща ,но главно тези от по 10-20п. са маалко менталиви..
btw Аз говоря за магазина си ,а не за онлайн поръчки...но си мисля ,че голяма разлика няма да има.Но си е оферта примерно тениска или суичър на по известни марки в БГ едва ли ще си намериш за 10-20п.
Ти да не си мислиш, че спортдиректа ги произвеждат тези продукти ? Те са просто едни продавачи! Било е късмет, че едните са се повредили по-бързо. Аз от там съм купувал около 7 или 8 чифта маратонки и имах проблем само с едни женски обувки за 5 паунда световно безизвестна марка ( пратиха ми само една и то 3 номера по голяма (headbang) ) с по-известните марки съм нямал проблем! Изключително съм доволен, повече от България маратонки няма да си купя! Къ щяло, след последните Адидас Веспа за 150 и то с намаление от 70лв.
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 13.03.11 17:07.