ne6to da mi kajete za metan-a

Темата е заключена.

16.05.04
19:32

do sq 4etoh v saita za toz metan.nqkoi ako moe mi kaje za ko staa duma 4e ne6to ne mi stana qsno ot tva deto pi6e v saita.a i dali ima sravnitelno golqm efekt?vredi li na ne6to ?i ako moje da mi dadete nqkva primerna shema na vzimane .

17.05.04
12:01

Вреди на много неща - не ти трябва само той! Прочети повече по въпроса, помисли и тогава прибягвай до подобни препарати!

17.05.04
12:24

Mi kakvo da ti kaja tova e sushtoto kato bianabola samo koli4estvoto aktivno veshtestvo e razli4no i se proizvejda glavno v Rusiya. Ina4e e kofti za drob4eto 4erno i bubrecite. Aromatizira sravnitelno lesno i zatova ima strani4ni efekti. Pri golemi dozi podtiska sobstvenoto proizvodstvo na testosteron i posle kofti moje da vizniknat problemi s erekciyata sled cikula. Zatova se vzimat protektori.

17.05.04
14:40

e dobre togava kakvi protektori da izpolzvam?v kakvi koli4etsva da piq za da ne se uvredq?i kade moga da pro4eta pove4e za tva 6ptp tuka nqma po4ti ni6to.

30.05.04
11:43

Аз лично направих 2 системи от по 6 седмици с метан в период от 10 месеца.Но го комбинирах с Дека и протеин.След системата вземах и креатин.Ефектът беше ОГРОМЕН.Метана е добро средство но трябва много добре да си помислиш дали искаш да го вземаш.Страничните ефекти са доста кофти.(не вземах протектори).Боли ме черния дроб но сега го изчистих малко. :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1