22.02.11
22:29
Здравейте на всички, мисля да започна следния стак от другия месец:
Азотен бустер - Jack3d
BCAA - Modern BCAA
Протеин - Syntrax Matrix
Витамини - Anavite
Ползвам като добавки към съня Мелатонин и ZMA на NOW.
Какво ще кажете за всичко, някакви препоръки, (мисля да добавя и креатин, но не знам какъв, пил съм SizeOn MAX Perf. и ефект почти нямаше) и понеже аминките се пият по време на тренировка, след това има ли нужда да пия доза протеин, или по-добре храна?
Пий си протеина след тренировка и после пак се храни и аз сега съм на Сайз Он и не съм много очарован.
Готин е стака :P Можеш един кре-алкалин да добавиш, протеин след тренировка си трябва :)
Ако искаш хвърли едно око на стака на VPX’s Killing stack, креатинова матрица + азотен бустер. Не си казал и бюджет :)
Не е от значение бюджета, обаче аз вече имам Jack3d, витамините и протеина, така че търся креатин, ще разгледам кре-алканина като вариант, нещо друго да предложите?
Green Magnitude на Контролед лабс - хубав е, изгоден и стига за доста време ;)
А него да го пия 30 мин. след Jack3d и веднага тренировката с аминките или?
Мнението беше редактирано от Don-Toni на 23.02.11 21:45.
Здравей ,
от Green Mag съм много доволен , при мене подейства супер .Покачване на сила ,повече повторения .
Но главното го усетих ,когато го спрях . Разбрах ,че ми дава уникално въстановяване. Тежки тренировки -> почти никаква мускулна треска и адски бързо “презареждане” .
Аз го приемам 45 мин преди тренировка , Jack3D 30 мин преди тренировка. Пия цялата доза Green Mag преди тр-ка ,макар някой да пият половин преди и половин след .
Разделих приема му на 2 х 40 дена ,като днес с радост започвам вторите 40 :)
Абсолютно задължително е да приемаш 3-4 литра вода дневно .
:)
Тоест както си с празен смотах пиеш Green Mag, 15 минути след това бустера и след 30 мин тренировка?
Имам предвид вместо него, защото съм пил 2 матрици без монохидрат без особен ефект.
Ами , за съжаление никой не може да каже 100 % . Щом не си видял ефект от 2 матрици , ако искаш пробвай кре-алкалин или монохидрат . Не поставям под съмнение опита ти ,но може би когато си ги приемал ,храненето не е било на ниво или не си приемал достатъчно вода (3-4 литра) , не знам .
Единствения креатинов продукт ,който мога да си позволя да препоръчам на всички е Thermolife C-Bol ... Уникални добавки правят Thermolife , а спецялно за C-Bol-а лош отзив тепърва предстои да чуя ...Ще ти даде и допълнително трайно напомпване
Недей много му мисли , проба-грешка = ОПИТ :) , Успех
Благодаря много за хубавите отговори и предложения, BENETTON, въпроса ми беше дали е удачна употребата на кофеин и креатин монохидрат, защото съм чел, че се губи ефектът му.
Не се губи ефектът му, ами кофеина е диуретик, т.е изкарваш повече вода, а при водно задържащия монохидрат това не е добре.Затова не препоръчват да се приемат едновременно.
За да не правя нова тема реших да питам тук, почнал съм стака той е
Anavite 1 доза сутрин с закуската, 2-3 часа след това Jack3d (днес изпих 1,5 доза), по време на тренировка Modern BCAA, веднага след нея бърз въглехидрат и Green Mag, 20 минути след това доза ON 100% Whey Gold Standart. Бях бая жаден цял ден, само по време на тренировка да съм утрепал ~3 литра вода, преди това към литър, след това с креатина и протеина още към литър и съм почти постоянно пресъхнал. Има ли повод да се притеснявам, да я ограничавам ли водата до вечерта, въобще какво да правя? Благодаря ви предварително. Нищо ми няма на мене, само не съм се наспал като хората и ми е малко замаяно от сутринта, иначе се чувствам добре, еуфорично и отпуснато ми е от бустера предполагам :D
Мнението беше редактирано от Don-Toni на 13.03.11 16:32.
Да от Jack-а се чувстваш така ;) .
Иначе ,за водният прием ,не се притеснявай ...Controlled Labs препоръчват с Green Mag 1-2 галона вода ... (4-7 литра)
Все пак следи си организма внимателно ,ако има нещо притеснително питай