Долна част на гърдите

Здравейте.Молбата ми е да ми кажете според вас кои са най-ефикасните упражнения за долната част на гърдите.
Мерси.

Кофи с тежест

има ли значение наклона ? (:

АЧ

13.03.11
22:26

Малко :) Ако тялото ти е изнесено напред, краката са кръстосани повече гърди акцентуваш, ако краката са забити като пирон на долу и тялото ти е право повече трицепс. Но кофите според мен натоварват еднакво както трицепс, така и гърди ;)

13.03.11
23:02

казано от Ачо на 13.03.11, 22:26:

Малко :) Ако тялото ти е изнесено напред, краката са кръстосани повече гърди акцентуваш, ако краката са забити като пирон на долу и тялото ти е право повече трицепс. Но кофите според мен натоварват еднакво както трицепс, така и гърди ;)

Не съм напълно съгласен много зависи от човека. Аз почти никога не съм успявал да натоваря гърдите с кофи всичко отива в ръцете. Също е важно как ще сложищ тежеста ако я фиксиращ пред тялото товари повече гърдите ако е зад тялото така че да те изправя всичко отива в трицепса. Не бих препоръчал кофи с тежест за начинаещ по скоро обикновенни кофи и упражнения като крос-овер и долна лежанка.

13.03.11
23:05

Ако това на аватара си ти и без да го твърдя със сигурност, но мисля, че нямаш проблем с долните гърди, а като цяло с липса на ММ. Пусни някоя по-разголена снимка :D

тая снимка е от преди нова година

сега след употреба на кре алкалин,от който съм много доволен качих и сила
достигнах до 90кг лег 1 път и 70 кг - серия до 10
Но пак си ми трябва някое упражнение за долната част.

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 14.03.11 12:41.

15.03.11
17:55

Ами, прав бях. Просто нямаш изградена мускулна маса. На твое място бих наблегнал на горните гърди, а може би най-добре без никакви акценти, а просто упорити тренировки и в твоя случай доста стабилно ядене.
Искаш упражнение - кофички с тяло леко приведено напред и лакти разперени на страни. Друго упр е обратен лег.

15.03.11
18:23

Маса .. маса трябва, после ще му мислиш. Както ти казаха колегите ‘’кофички’’ :)

Много благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1