05.05.05
10:08
Значи..колко време му е необходим на мускула да свикне с натоварването.Примерно колко поредни дни ако тичам и правя коремни преси са нужни за да не усещам тази мускулна треска.Все пак неможе вечно да я имам ..тялото ми трябва да свикне с нея ,нали?Или греша..Щот от понеделник почнах да тичам..всяка сутрин без сряда и кат тръгна да правя коремни преси немога!Тая мускулна трееска много ме мъчи..
ще ти мине,спокойно,давай с по-умеренео натоварване и всичко ще се орпави,но като ти е за първи път може да мине и седмица
Минимум 48 часа трябват за да може да се въстанове мускула,но ими МТ които продължават и повече.С течение на времето ако правиш движението редовно МТ ще изчезне завинаги
07.05.05
00:31
Абе освен аспирин друго няма ли за мускулна треска щот на мен не ми помага особено.Чувал сам че леко раздвижване (малко леки гирички ) помагат да се изчисти млечната киселина,вярно ли е?
07.05.05
00:53
[quote author=“Gen”]Абе освен аспирин друго няма ли за мускулна треска щот на мен не ми помага особено.Чувал сам че леко раздвижване (малко леки гирички ) помагат да се изчисти млечната киселина,вярно ли е?
Да вярно е. :wink:
08.05.05
16:37
искам да питам нещо
зобам аминокиселини и протеин
и след тренирвка се вазтановявам до 1 2 дена макс някой път даже и нямам
това добре ли е защото един май се опитва да ми каже че ако нямам не прая нищо
08.05.05
19:16
[quote author=“replicon”]искам да питам нещо
зобам аминокиселини и протеин
и след тренирвка се вазтановявам до 1 2 дена макс някой път даже и нямам
това добре ли е защото един май се опитва да ми каже че ако нямам не прая нищо
Не е задължително да имаш мускулна треска за да постигаш добри резултати.
08.05.05
21:05
мерси