Мускулна треска

US

05.05.05
10:08

Значи..колко време му е необходим на мускула да свикне с натоварването.Примерно колко поредни дни ако тичам и правя коремни преси са нужни за да не усещам тази мускулна треска.Все пак неможе вечно да я имам ..тялото ми трябва да свикне с нея ,нали?Или греша..Щот от понеделник почнах да тичам..всяка сутрин без сряда и кат тръгна да правя коремни преси немога!Тая мускулна трееска много ме мъчи..

05.05.05
11:15

ще ти мине,спокойно,давай с по-умеренео натоварване и всичко ще се орпави,но като ти е за първи път може да мине и седмица

07.05.05
00:28

Минимум 48 часа трябват за да може да се въстанове мускула,но ими МТ които продължават и повече.С течение на времето ако правиш движението редовно МТ  ще изчезне завинаги

GE

07.05.05
00:31

Абе освен аспирин друго няма ли за мускулна треска щот на мен не ми помага особено.Чувал сам че леко раздвижване (малко леки гирички ) помагат да се изчисти млечната киселина,вярно ли е?

®N

07.05.05
00:53

[quote author=“Gen”]Абе освен аспирин друго няма ли за мускулна треска щот на мен не ми помага особено.Чувал сам че леко раздвижване (малко леки гирички ) помагат да се изчисти млечната киселина,вярно ли е?

Да вярно е. :wink:

RE

08.05.05
16:37

искам да питам нещо
зобам аминокиселини и протеин
и след тренирвка се вазтановявам до 1 2 дена макс някой път даже и нямам
това добре ли е защото един май се опитва да ми каже че ако нямам не прая нищо

®N

08.05.05
19:16

[quote author=“replicon”]искам да питам нещо
зобам аминокиселини и протеин
и след тренирвка се вазтановявам до 1 2 дена макс някой път даже и нямам
това добре ли е защото един май се опитва да ми каже че ако нямам не прая нищо

Не е задължително да имаш мускулна треска за да постигаш добри резултати.

RE

08.05.05
21:05

мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1