14.03.11
19:31
E, какво ви е мнението за този протеин, добър ли е, струват ли си парите, качват ли се килограми, като съчетаеш този протеин съответно с добра храна?
За това нещо ли става въпрос: Explode Whey Pro?
Моите впечатления:и
1-во: Трудно се разбива. Но се разбива, за разлика от други продукти.
2-ро: Вкуса е отврат малко, ама се търпи
3-то: Колко килограма мислиш, че можеш да качиш с употребата на протеин. Конкретно по въпроса за килограмите, аз качих 0, както и с всеки друг протеин. Килограмите се качват с храната. Протеините са за възстановяване ;)
Като цяло си струва парите.
Мнението беше редактирано от LDoeN на 14.03.11 19:44.
казано от spiritex ex на 14.03.11, 19:31:
E, какво ви е мнението за този протеин, добър ли е, струват ли си парите, качват ли се килограми, като съчетаеш този протеин съответно с добра храна?
То от кой се качват?Стига с тъпите въпроси, ще кача ли от това, ще кача ли от онова.Самият ти въпрос подсказва стажа ти и познанията в тази област, така че не си вземай добавки а си оправи хранителните и тренировъчните принципи, защото съм почти сигурен, че не са на ниво.И има 1000 теми за изгодни протеини, това трябва да е същественият ти въпрос.
Мнението беше редактирано от Нежния на 14.03.11 19:44.
14.03.11
22:18
Суроватката на мен ми харесва!За цената си е супер :)
14.03.11
22:23
48лв. за килограм български протеин ми се вижда много.Трябва да си наясно,че е добавка и няма да замени доброто хранене с месо и то в стабилни количества.