Покачване на тегло и мускулна маса.Animal pak или Stak-M-stak

Добър ден,имам 1 година стаж в залата с прекъсване.
висок съм 185см. и в момента тежа 75кг.
Скоро прекарах грип и отслабнах адски много,а наближа лятото.
Искам да си поръчам нещо от Animal серията на universal+ някакъв протеин,но не знам какво да взема.
Какво ще ми препоръчате animal pak+ някакъв протеин и евентуално креатин или Animal Stak или M-stak+протеин и евентуално креатин.
Искам да покача малко тегло и мускулна маса,но да не се омазнявам,че наближа лятото и е малко кофти. :)

Кой продукт от Animal серията ще ми препоръчате и какъв протеин и креатин да взема.

Благодаря предварително.
Лек ден. :)

14.03.11
17:28

Храна, протеин и макс един креатин ще ти препоръчам, като акцента е върху ХРАНА !

Нещо от серията на Animal да не вземам ли ?
И какъв протеин и креатин да взема ?
За храната е ясно.

14.03.11
19:08

Ако се храниш правилно си вземи 1 м-стак

14.03.11
19:12

Ако ще го прави да го прави като хората, или 2 м-стака и сериозно белтъчини в храненето или протеин + креатин. За марки гледай да е “хамериканска”. За марки, виж нещо на промоция из БГ онлайн сайтовете, като си харесаш, пусни го тук да кажем дали става или не.

14.03.11
19:19

А годинки да никажеш преди да си почнал с Animal серията ?

На 22 години съм. Спрял съм се на този креатин - silabg.com/bg/721-PEAK-CREATINE-POWDER.html
И протеин - silabg.com/bg/7846-REVOLUTIONS-WHEY-SHAKE.html

Да взема Animal M-stak + креатин и протеин - но тогава с този протеин и креатин цената ще ми дойде малко дебела.

14.03.11
19:49

Тоя спорт не е евтин. Ок са, креатин можеш да вземеш на оптимум нутришън, аз лично им имам повече доверие отколкото на пийк продуктите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1