14.03.11
20:06
Здр, бихте ли изказали мнение относно газираната вода ? Принципно аз много обичам да си пийвам особено с лимонче вътре, но дали това е вредно или е безобидно ?
14.03.11
20:10
Ако не ти пречи издутия стомах и евентуално газове, оригвания, дискомфорт и т.н. си пий :)
15.03.11
06:28
казано от Overlord на 14.03.11, 20:19:
Да, и аз вече като чуя за газирана вода само за това се сещам - “газирана вода, мазирана... плакнат СА”
15.03.11
11:25
Сода ‘’Кинли’’ има някакви минерали,общо взето май е най-добре от газираните,доколкото може да се говори за добре в този случай.Съветвам те да спреш да я пиеш :)
казано от ProXxX на 14.03.11, 20:10:
Ако не ти пречи издутия стомах и евентуално газове, оригвания, дискомфорт и т.н. си пий :)
Единствените 2 вредни неща които пия са литър тоник за 2,3 седмици и доста газирана вода. От 2 седмици даже започнах да пия газирана вместо обикновенна вода по време на тренировка(лостове или тичане). Вреди от нея до сега не съм имал. Всъщност някое и друго оригване вреда ли е ? (angel)
казано от rabbit rabbit на 01.06.11, 00:37:
Вреди от нея до сега не съм имал.
Дай и някоя година де, това да не е камион - блъска те и толкова ;)
Сума ти хора познавам с проблеми на стомаха точно от газирани напитки (бира, тоник, кола .. в момента повечето от тях като вкарат 1-2 чаши и после гастритът ги мъчи няколко дена), ама те са на по 30-32 години. Само чукай на дърво да ти се размине (не е невъзможно), не се хвали още ;)
01.06.11
21:35
И аз напълно споделям мнението ви, въобще не съм фен на газираната вода, нито на кинлито, нито на михалково. Предпочитам минерална вода или прясно мляко.
03.06.11
17:02
Според мене си пий истинската вода .Така няма да си мислиш дали е вредна или неЩо друго.:)
Модерация: Моля, не забравяйте, че заместването на букви с цифри е против правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.06.11 17:05.
01.07.11
19:06
Няма проблем в газирана вода. Когато искам нещо свежо за пийване си вземам една “Перие”. И както каза корпусито много добре върви с уиски. :D
Не знам защо ви е такова мнението за газираната вода.. Аз съм в Германия и тук съм свидетел на 2 неща: Първо всички винаги си носят по 1 шише с вода 1.5л и второ по-голямата част от хората пият газирана вода. Има съответно леко газирана и много газирана, но както казах повечето пият газирана,а не нормална. Така че малко се съмнявам цялата германска нация да е в грешка ;] Друг е въпросът дали на вкус ви харесва..
02.07.11
19:28
Въглеродния диоксид няма работа в стомаха ти.
казано от Daywalker на 02.07.11, 18:39:
Не знам защо ви е такова мнението за газираната вода.. Аз съм в Германия и тук съм свидетел на 2 неща: Първо всички винаги си носят по 1 шише с вода 1.5л и второ по-голямата част от хората пият газирана вода. Има съответно леко газирана и много газирана, но както казах повечето пият газирана,а не нормална. Така че малко се съмнявам цялата германска нация да е в грешка ;] Друг е въпросът дали на вкус ви харесва..
Това че много хора извършват едно и също грешно действие, не го прави по-малко грешно ;)