Покачване на мм

SE

13.03.11
19:01

Здравейте,искам мнението на по-запознатите и по-опитните-става въпрос за  хранителните добавките .Мисля, че ми е време , искам нещо за покачване на мускулна маса-с високо съдържание на протеин.Отделил съм около 50 лв., предложете ми няколко протеини, които сте изпробвали и са дали резултат.Мерси предварително
                                                                =Поздрави=

кое те кара да мислиш, че си готов за добавки ?! я напиши стаж, години, ръст, тренировъчна програма и хранителен режим и тогава да видим

SE

13.03.11
19:25

Еми стажа ми е половин година, 54 килограма, 172 см.Досега съм тренирал по кръгови програми, но явно трудно качвам килограми, но не е чак толова зле положението - последния месец съм качил 1 кг.Хранителен режим:чак пък режим не спазвам, тва съм ял днес
*закуска-половин грейпфрут, баница с много яйца и с малко мазнина, мляко, 1 яйце
*прясно мляко
*обед-100 гр.пилешко бяло месо, с 100 гр.ориз
*обяд 2 -същото, само че с пилешки бут
*вечеря-леща с пържола
*преди лягане-кисело мляко, 2—3 яйца

Чакам мнения по темата

Мнението беше редактирано от spiritex ex на 13.03.11 19:26.

13.03.11
19:38

На твое бясто бих си взмал добър гейнър.Според мен докато не качиш повече килограми за сега ни ти трябва друг вид добавка.
А и доста трябва да поработиш върху храненето си.Хапвай повечко.

13.03.11
19:47

Малко са 50 лева за нещо качествено и в достатъчно количество. Протеиновата пудра не бива да я пестиш , така че или приготви повече парички , или ги вложи в храна по-добре.

SE

13.03.11
19:56

Мерси за отговорите, но от всичко това не разбрах какъв протеин да си взема, казах 50 лв ориентировъчно(че няма да си вземам добавки  на Нутрим или нещо подобно), искам само да ме насочите към дадени продукти а аз ще им разгледам после съдържанието и цените и ще преценя дали си заслужава :)

DE

13.03.11
20:03

Събери още 30 лева :) И погледни Scivation Whey 2кг,също Scitec Isolate 2кг също :P

SE

13.03.11
20:13

А този  добър ли е silabg.com/bg/751-NOW-WHEY-PROTEIN.html някой да го е пробвал?

SE

13.03.11
20:55

В крайна сметка се спирам на Scivation Whey 2.000 lbs. за 40 лева-струва ми се изгодно :)
И да питам някой поръчвал ли си е от този сайт silabg.com/bg/4801-SCIVATION-SCIVATION-WHEY.html и имал ли е проблеми съответно..Сори а спама :::

13.03.11
21:34

Първо малко ядеш , второ пари на вятъра. ВЪПРОС ЗА РАЗМИСЪЛ : С 900 грама протеин ще направя ли мускули?

П.П.  Марката , която си избрал е добра.

SE

13.03.11
21:53

То ако можех да ям по много нямаше да си взимам протеин :) плюс това аз днес съм приел 350 гр.месо + 3 яйца, 1-2 дози протеин и ето ти 2 гр.протеин на кг.тегло.

ПП. Лично мое мнение :)

Мнението беше редактирано от spiritex ex на 13.03.11 21:54.

SE

14.03.11
21:08

В какви дози и по кое време трябва да пия през нетренировъчните дни?

14.03.11
21:35

В нетренировъчните дни наблегни на храната (правилно хранене = правилни съставки в правилното време) и включи само 1 доза протеин като междинно хранене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1