Термо колани и наелони?

GU

11.02.11
21:32

има ли смисъл от тях какво ви е мнението?

11.02.11
21:39

Не няма смисъл от тях- това, което правят е само и единствено да се потиш повече. Единствено биха били полезни да ти пазят пояса топъл-загрят в студена зала...

GU

11.02.11
21:47

аз слагам термо колан само при кардио поти доста точно на мястото

Да, потиш се допълнително локално на това място.
Въпросът е дали това означава допълнително изгаряне на мазнините там.
Отговорът на този въпрос е - не.

11.02.11
21:50

Е това, че поти не означава, че това са мазнини- това е чисто и просто вода, която после си възстановяваш пиейки.

ЕДИТ Ето и Кольо го е казал : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 11.02.11 21:54.

GU

11.02.11
21:54

най-вероятно е така

11.02.11
23:37

Така е да - потта не е мазнинен резерв,а вода. Причината (вероятно) е че потта е леко мазна, но това съвсем не означава че много потене значи отслабване, ако беше така нямаше да оцелеем като вид, все пак в Африка потенето би ни оглозгало телцата

12.02.11
00:20

казано от Overlord на 11.02.11, 23:37:

Така е да - потта не е мазнинен резерв,а вода. Причината (вероятно) е че потта е леко мазна, но това съвсем не означава че много потене значи отслабване, ако беше така нямаше да оцелеем като вид, все пак в Африка потенето би ни оглозгало телцата

Гениално, Уотсън!!!!!

12.02.11
08:29

Това сме го коментирали и с две думи “няма смисъл”. Като ти е студено като цяло се горят доста повече калории. Най-много да се обезводниш от колани, наелони и т.н. и съответно да олекнеш и леко орелефиш  и да си мислиш, че си отслабнал.

12.02.11
17:14

Винаги ми е било трудно да си сдържа смеха, когато видя някой ентусиаст да си увива PVC фолио около кръста в съблекалнята :D :D :D

14.03.11
21:28

Аз имам хроничен проблем с кръста от залата, който добих в ранните години, когато не се пазех и имах нищожни познания за този спорт. Сега слагам кола, като допълнителна защита при тренировка. Лошото е, че постоянното носене вреди на бъбреците, простата и др. Но, определено, както казаха колегите, няма да помогне за изгаряне на мазнини.

14.03.11
22:12

Според мен никаква. Най - много да прегрееш и да изгубиш вода и като се мернеи да си помислиш че си свалил нещо.След това естествено си връщаш теглото обратно. Даже бих казал е опасно за здравето в горещите летни дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1