11.02.11
21:32
има ли смисъл от тях какво ви е мнението?
Не няма смисъл от тях- това, което правят е само и единствено да се потиш повече. Единствено биха били полезни да ти пазят пояса топъл-загрят в студена зала...
11.02.11
21:47
аз слагам термо колан само при кардио поти доста точно на мястото
11.02.11
21:49
Да, потиш се допълнително локално на това място.
Въпросът е дали това означава допълнително изгаряне на мазнините там.
Отговорът на този въпрос е - не.
Е това, че поти не означава, че това са мазнини- това е чисто и просто вода, която после си възстановяваш пиейки.
ЕДИТ Ето и Кольо го е казал : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.02.11 21:54.
11.02.11
21:54
най-вероятно е така
Така е да - потта не е мазнинен резерв,а вода. Причината (вероятно) е че потта е леко мазна, но това съвсем не означава че много потене значи отслабване, ако беше така нямаше да оцелеем като вид, все пак в Африка потенето би ни оглозгало телцата
Така е да - потта не е мазнинен резерв,а вода. Причината (вероятно) е че потта е леко мазна, но това съвсем не означава че много потене значи отслабване, ако беше така нямаше да оцелеем като вид, все пак в Африка потенето би ни оглозгало телцата
Гениално, Уотсън!!!!!
12.02.11
08:29
Това сме го коментирали и с две думи “няма смисъл”. Като ти е студено като цяло се горят доста повече калории. Най-много да се обезводниш от колани, наелони и т.н. и съответно да олекнеш и леко орелефиш и да си мислиш, че си отслабнал.
12.02.11
17:14
Винаги ми е било трудно да си сдържа смеха, когато видя някой ентусиаст да си увива PVC фолио около кръста в съблекалнята :D :D :D
Аз имам хроничен проблем с кръста от залата, който добих в ранните години, когато не се пазех и имах нищожни познания за този спорт. Сега слагам кола, като допълнителна защита при тренировка. Лошото е, че постоянното носене вреди на бъбреците, простата и др. Но, определено, както казаха колегите, няма да помогне за изгаряне на мазнини.