16.02.11
14:56
Ето и обещаното от мен ревю.
От два дена пия Stimulant X 1-MetiQ,сутрин пия 2 хапчета късния следобед 1 капусла,отзивите до момента са:
-убивам ми глада максимално, ям насила като се има на предвид че съм 192 см и тежа 115 кг.
-енергия-дава ми доста сила (за което се учудих понеже предната версия без MetiQ просто не я усещах) увеличих си кардиото на колелото с 10 мин,без да се скапвам.
-дава ми висока концетрация и голям фокус.
-тука ще сложа един минус,имам чуството че много ставам раздразнителен (а уж съм спокоен човечец).
-За разлика от Слим Екстрийм когато го пиех заспивах към 4-5 сутринта,тук проблеми със съня почти нямам(верно малко се върта ма си засипвам доволно).
Като се има на предвид че преди 2 месеца завърших курса със SX и си мислех че ще ми е слаб всеки фетбърнар,Stimulant X ми показа обратното.
Това е засега ще пиша в течение на курса ако някой иска да пита нещо конкретно което съм забравил да спомена да се чуства поканен:)
И едно сравнение за тези които се чудят между Oxy Ellite Pro и Stimulant X 1-MetiQ ,пил съм и Оксито но за мен Стим Х е по-добрият бърнар просто го усещам доста повече (като се има впредвид че много много не ми десйтват тези бърнари с изкл. на Слим Екстрийм),в заключение мога да кажа че този Стим Х е най-близо до Слим Екстрийм и съм убеден че много скоро пичовете от Аnabolic Xtreme ще изкарат продукт който ще се доближава максиламно,да не кажа даже и същия като SX.
Тва е засега от мен ще ви държа в течение.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.02.11 17:08.
16.02.11
16:30
казано от Bojidar Jordanov на 16.02.11, 15:55:
Откъде го взе с 1-MetiQ ?
От магазина на Сила.бг в София.
16.02.11
17:26
казано от Valdis на 16.02.11, 16:38:
В сайта го няма. Каква му е цената?
Ми в сайта е стария мисля просто че не са го обновили аз съвсем случайно го мернах като минавах от там,имаше и от стария и от новия цената беше намалена от 85 на 63 лв.
16.02.11
17:49
казано от Valdis на 16.02.11, 17:38:
Цената е добра като за Бг. Пожелавам ти впечатляващи резултати ;)
Meрси Валдис,дано има добри резултати но както казва тука един колега от форума,фетбърнара е 5 процента от целия хранителен режим,другите 95 процента са тренировки и правилно хранене:).А аз до последно исках СИДА,ама като видях цената на Стим Х се реших да го пробвам :)
И старият нов стим х е отличен продукт.
Така, че който и да вземете - все тая.
Адреналин - жадно ли ти е от него ?
16.02.11
18:49
Поздравления за ревюто. Успех в начинанието и да споделяш впечатления.
Аз все още се колебая м/у оксито и стимулант х :D
16.02.11
19:27
казано от emzo на 16.02.11, 18:39:
Така, че който и да вземете - все тая.Адреналин - жадно ли ти е от него ?
Ми не чуствам особенно толкова голяма жажда,може би малко повече,но не е кой знае кво,ама аз по приницип водя не пия много.
Емо,кво ще кажеш как са го измислили само Slim Xtreme=SX и Stimulant X=SX :D,a м/у другото за жаждата не знам ама като видя сладко ми се повръща никакво влечение към сладки неща а така хубаво си апвах еклерчета,шоколадчета (от тия сините млечните),а сега просто не мисля за тях.
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 16.02.11 19:33.
16.02.11
19:30
казано от head_hunter на 16.02.11, 18:49:
Поздравления за ревюто. Успех в начинанието и да споделяш впечатления.
Аз все още се колебая м/у оксито и стимулант х :D
Да задължително ще пиша за резултатите а относно колебанието пробвай една две мостри на Стимулната във всеки магизин където го продават би трябвало да има мостри,самият продукт пристига с тях,за Оксито мисля че няма мостри но за Стим Х съм сигурен.:)
казано от emzo на 16.02.11, 18:39:
Така, че който и да вземете - все тая.Адреналин - жадно ли ти е от него ?
Емзо, старата формула вероятно е имала нещо общо със Лида, симптомите са много подобни. Едва ли новата формула на SX има нещо общо със старата, така и не се разбра какво точно имаше вътре, но определено бяха няколко забранени вещества.
16.02.11
20:07
казано от emzo на 16.02.11, 19:52:
SX и Stimiulant X са две, крайно различни неща/продукта.
Да то е ясно че са два различни продукта имах предвит че имената са направо еднакви в съкратен вид :)
Ади бе, драсни някой ред още !
Да не ритна камбаната ? Да не гушна букета ? :D :D :D
добро ревю , но е задължително да направиш едно като го свършиш , че то в началото повечето бърнери удрят яко ,но крайната оценка е най-важна. Пък и да видим и резултатите които ще постигнеш. Успех!
20.02.11
14:27
А ле ле аз си мисля че темата ми е изтрита а тя преместена хахха,не съм ритнал камбанката още Емо държа се :D.
Taka,сега по същество:
Днес ми е 5 ден вече дозите са същите не съм ги променял 2 сутрин +кардио и 1 надвечер преди силова тренировка+кардио.
Впечатленията до сега са всеки ден повече и повече ми убива апетита ако има как цял ден няма да ям,просто не се сещам за ядене,а за сладко да не говорим,спя си добре нямам проблеми със съня.
Изключително ме енергизира (мислех си че след няколко дни ефекта ще изчезне ,но уви оправда очакванията ми).
Не съм се мерил щото кантара нещо се прееба тия дни ще се тегля за 50 ст някъде :)
Другото което мога да кажа като впечатление е че бързо се наспивам за около 6 часа и съм като нов ( а иначе доста обичам да спя).
Според мен най-силната му страна е убиването на апетита и то направо не го убива а го “застрелва” от упор още от първото приемане.
За момента според мен продукта е 10/10 във всяко едно отношение което може да се желае от едина такава хранителна добавка.Може би 9.9/10-понеже малко ме изнервя.
Но както каза колегата над моят пост,крайният резултат е най-важен,така че ще видим какво ще се получи накрая,за сега съм адски доволен и ако продължава така резултатите наистина ще са мн.добри.
Ако нещо съм пропуснал питатйте с удовлствие ще ви отговоря,желя ви хубав ден и много СПОРТНА ЗЛОБА :)
Принципно съдържанието на капсулата е бавно разграждащо се.
Според мен, трябва да го изпиеш около 2 часа преди кардиото.
3 капсули дневно май са много, все пак храненето трябва да доставя удоволствие :D
Днес започнах и аз моя, от 1 капсула имах същото усещане както и след 1 капсула Йохимбин (8мг) - чудя се от какво в съставките може да е, освен от кофеина, който уж се отделял бавно. Ефектът започва след 10-20 минути, така че не са с бавно отделяне капсулите, или поне не всички съставки. Като усещане няма много общо с SX, от него не чувствах нищо физиологично, но убиваше апетита и можех да спя по 5 часа на нощ, и да се събуждам бодър, а Стимулант-а го усещам. Ще видим нататък как ще е, надявам се основно на подтискане на апетита и поддържане на тонуса в помощ на НВД.
казано от Sheriff на 22.02.11, 14:57:
Днес започнах и аз моя, от 1 капсула имах същото усещане както и след 1 капсула Йохимбин (8мг) - чудя се от какво в съставките може да е, освен от кофеина, който уж се отделял бавно. Ефектът започва след 10-20 минути, така че не са с бавно отделяне капсулите, или поне не всички съставки. Като усещане няма много общо с SX, от него не чувствах нищо физиологично, но убиваше апетита и можех да спя по 5 часа на нощ, и да се събуждам бодър, а Стимулант-а го усещам. Ще видим нататък как ще е, надявам се основно на подтискане на апетита и поддържане на тонуса в помощ на НВД.
Със 1-MetiQ лми е този, който си почнал?
22.02.11
15:24
Емо,аз като го взема и няма и 30 минути и немога да си намеря място,доста бързо действат.А иначе ги взимам 3 на ден защото така си го пише на опаковката ама задължително трябва да е на празен стомах иначе ефект НИКАВ:)
Ми не е задължително, аз го пия след ядене.
2 на веднъж не съм пил и не мисля.
22.02.11
18:28
Еми ето значи за всеки е различно на мен като съм ял не ми действа,а на гладно разлката е огромна,на мен едно ако пия ми е слабо за тва по 2 джасам ама аз съм огромен предполагам че на някой по слабичък може и едно да му действа :)
23.02.11
22:45
Момци, навихте ме да си взема и аз.Интересно ми е дали имаш енергия и концентрация през деня, и как се отразява на вечерната тренировка (в смисъл дали си изтощен от малкото ядене или не).Аз търся изчистващ ефект, а не толкова драстично сваляне(някъде към 5 кг общо в най-добрия случай... по скоро 4 :)Споням си добрия стар СХ, как ставах и бях като машина в работата, нито ми се спи, гледам като руски снайперист пред бункера на Хитлер :)Ама наистина си имапе странични ефекти, които не понасяха на всеки(а здравето си е здраве все пак)За този metiQ чувам за първи път.Дано го има още в магазина.
23.02.11
23:55
казано от Dobromir Metodiev на 23.02.11, 22:45:
Момци, навихте ме да си взема и аз.Интересно ми е дали имаш енергия и концентрация през деня, и как се отразява на вечерната тренировка (в смисъл дали си изтощен от малкото ядене или не).Аз търся изчистващ ефект, а не толкова драстично сваляне(някъде към 5 кг общо в най-добрия случай... по скоро 4 :)Споням си добрия стар СХ, как ставах и бях като машина в работата, нито ми се спи, гледам като руски снайперист пред бункера на Хитлер :)Ама наистина си имапе странични ефекти, които не понасяха на всеки(а здравето си е здраве все пак)За този metiQ чувам за първи път.Дано го има още в магазина.
Значи енергия има концентрация също,и аз си мислех че няма да мога да отлепя лоста от лежанката(поради факта че почти нищо не ям),но съм доста доволен даже си дигнах килата а повторенията са си ми същите,и най-вече не се чустваш скапан след тренировката ето за пример днес съм тренирал два пъти сутринта 1 час кардио и вечерта бицепс,гръбче и още 15 мин. на колелото и даже и мачовете си изгледах а сега даже грам не ми се спи или да се чуствам уморен.Самият продукт поне за мен има едно сериозно погалване от добрия стар Слим Екстрийм,този продкут за мен най-много се доближава до СХ.Вече 7 дни го пия и продължавам да си го усещам доста сериозно,не мисля че ефектът отслабва,отслабвам единствено аз:)
Дано да съм ти помогнал за избора ти :) Лека вечер.
02.03.11
16:35
казано от emzo на 02.03.11, 16:29:
К’во ново, к’во старо ?
Ново 5 кила надолу,старно няма :)Имам още 2 седмици да видим какви ще са резулатите :)
02.03.11
23:46
казано от emzo на 02.03.11, 21:26:
На колко килограма почна ?
Колко си висок ?
почнах на 115кг и съм висок 1,92 см, карам на НВД пия сутрин по 2 хапчета надваечер по 1 и тренирам почти всеки ден (смисъл в седмицата 5 пъти) по 2 пъти на ден сутрин кардио вечер силова.:)
Надявам се да има ефект, но аз 5кг. ги свалям първата седмица като почна НВД само от водата, която изчиствам (също толкова бързо ги възстановявам) Габаритите ни са сходни, ти си малко по-висок, аз за сметка на това съм малко по-тежък. :D
03.03.11
00:32
казано от Valdis на 03.03.11, 00:01:
Надявам се да има ефект, но аз 5кг. ги свалям първата седмица като почна НВД само от водата, която изчиствам (също толкова бързо ги възстановявам) Габаритите ни са сходни, ти си малко по-висок, аз за сметка на това съм малко по-тежък. :D
е при мен отнема седмица и 2-3 дена ама се усеща най-вече по дънките които неможех да закопчавам преди цикъла:),нали знаеш че всеки ораганимъм е индивидуален,познавам хора които,могат да свалят и 8 кила за тва време а има и такива дето дебелят и от въздуха:).Според мен постоянство си му е майката нищо не става с вълшебна пръчка,трябва много воля и време да се постигне големия ефект,пък и мойта работа е в патрулна кола,сещаш се че по 12 часа си кибича я стана 3-4 пъти я не,трябва си движение.А колега Valdis твойто НВД какво включва като храна ако не тайна :)?
Опитвам се да разбера, коя е съставката, която контролира апетита ?
Предло/поло/жения ?
06.03.11
15:04
казано от emzo на 05.03.11, 17:33:
Опитвам се да разбера, коя е съставката, която контролира апетита ?
Предло/поло/жения ?
Честно казано аз си нямам идея коя съставка контролира апетита,а може и да са две или три незнам коя е,но го прави адски добре:)
09.03.11
18:53
Ден 23-ти,имам още малко хапченца резултатие до момента са около 9 кг надолу (казвам около 9 щото може и 8,7кг да са).Много съм доволен от продукта,следващия път пак на него.М/у другото от 2 дена го комбинирам с Jack3D,мога да ви кажа че комбото е уникално взех Джак-а защото Стимуланта ми уби тотално апетита и честно нямах много много сили да правя силовите тренировки,но сега с двете си е екстра едното убива глада другото дава яко енергия.Стимуланта също дава енергия особенно в началото но явно е по-силен от към убиване на апетита и така след някой друг ден като го изпия целия ще пиша точно колко кг. съм свалил.
14.03.11
21:44
И така както обичат да пишат по руските анимационни филмчета КОНЕЦ.Днес изпих последните 2 хапчета а ето и резултатите:
-Почнах на 115 кг сега в момента съм 104 кг.
-За мен този продукт е 10/10 във всяко едно отношение
-Последните дни го комбинирах с Джак3Д и сега оставам само на Джака
-Освен Стим Х който ми допринесе много особенно в апетита съм се къртил от тренировки,за мен вълшебно хапче няма просто този фет бърнар помага много при свалянето,но без тренировки и някъква диета едва ли ще може да помогне.
-След месец някъде месец и половина пак ще го почвам и нямам намерение да го сменям с друг бърнар (даже вече съм си купил опаковката защото бяха доста намамели в магазина).
-И това е от мен дано съм бил изчерпателн във всичко,пак казвам продуктът РАБОТИ който се е спрял на него няма да съжалява.
Поздравления за добрите резултати. А мен ме е яд, че се зачудих и изпуснах промоцията. В USA не можах да намеря варианта с MetiQ и заради това си поръчах 2 опаковки окси.
14.03.11
22:15
казано от Valdis на 14.03.11, 22:01:
Поздравления за добрите резултати. А мен ме е яд, че се зачудих и изпуснах промоцията. В USA не можах да намеря варианта с MetiQ и заради това си поръчах 2 опаковки окси.
Абе то промоций колкото искаш пак ще го има на промоция ама като си се заредил с Окси за 2-3 месеца,може като приключиш едниния цикъл с Оксито да пиеш Стимуланта като решиш ми пиши на лично ще го намерим на промоция и ще го вземеш :)
Не мисля, че ще е необходимо. Първия месец ще мина на ВМ-НВД и без каквито и да е стимуланти ще изчистя 10кг. Оксито ще го ползвам след това, целта е до август да съм около 10-те % BF, което означава че гоня тегло около 105-7кг. изчистен. Но все пак благодаря за предложението.
15.03.11
00:09
казано от Valdis на 14.03.11, 22:42:
Не мисля, че ще е необходимо. Първия месец ще мина на ВМ-НВД и без каквито и да е стимуланти ще изчистя 10кг. Оксито ще го ползвам след това, целта е до август да съм около 10-те % BF, което означава че гоня тегло около 105-7кг. изчистен. Но все пак благодаря за предложението.
Е тогава успех и на теб дано постигнеш всичко,и винаги ако ти трябва нещо свиркай:)
П.С. А това ВМ пред НВД какво точно значи?:)
Високо мазнинна, заместване на въглехидратите като енергиен източник с ВМ диета. Иначе с НВД не се понасяме, на втората седмица съм като смачкан парцал, психически и физически.
15.03.11
00:29
казано от Valdis на 15.03.11, 00:26:
Високо мазнинна, заместване на въглехидратите като енергиен източник с ВМ диета. Иначе с НВД не се понасяме, на втората седмица съм като смачкан парцал, психически и физически.
А виж това не съм го пробвал,трябва да го пробвам:).Мерси.