Дневникът на Веселин Иванов!

Темата е заключена.

Здравейте гледам сайтът от горе долу седмица и реших да си направя регистрация и като всички да водя дневник и да следя своето развитие малко или много.Казвам се Весо от Пловдив на 16 год. съм.Ходя на фитнес вече 3-ти месец и доста неща изчетох доста неща научих за бодибилдинга и се надявам и все повече да научавам :) Та аз съм висок 1.73, 62кг.
Гледам че си пишете програмите затова ето и моята

1.Лежанка под наклон  -  3х 8-6-6
2.Флайс          -  3х 10-8-6
3.Долна Лежанка      -  2х 10
4.Хамър машина      -  3х 10-8-6
5.Чукчета с щанга    -  3х 8-8-6
6.Раменни преси с дъмбели - 4х 8-8-6-6
7.Разгъване на дъмбел с
  две ръце над главата -  4х 8-8-6-6
8.Сгъване с lZ лост  -  4х 8-8-6-6
9.Клякане с щанга    -  4х 10-8-8-6
10.Калф машина      -  4х 10-10-8-6
11.Коремни преси    -  4х 20

Тази програма ми е направи трениорът в залата и все още съм си с нея (но май скоро ще ми прави нова)
Тъй като съм с бърз метаболизъм си купих някакъв немски Гейнер (Liebes Sport Nutrition) като ми казаха че ще ми помогне в качването на мускулна маса.
Яденето - Ям поне по 4-5 пъти на ден не следя точен час и и това ще стане в близките дни, пия доста мляко, хапвам си доста яйчица, месце, много ядки,корнфлекс и мюсли..обичам също много плодове и зеленчуци да ям, ориз,риба и бобени храни..на 2 дена да си копувам някакви сладки неща като вафли, рулца ей такива.. общо взето в тези рамки ми е менюто..

Сега гледам хранителните диети предложени в сайта и мисля да използвам една .. но тъй като съм новатор много се колебая коя..?! и се побърквам.. ако някой нещо може да предложи ще съм му адски благодарен!

Ето една моя снимка от миналия месец

Темата беше редактирана от Веселин Иванов на 14.03.11 12:53.

14.03.11
13:15

Като гледам снимки, тренировки и хранене - си на прав път. По-спокойно го раздавай, образовай се, тренирай си и ще станат нещата.

BR

14.03.11
14:14

Браво и от мен! Програмата е добра,прави я във понеделник и четвъртък,а останалите дни остави почивни.В залата само създаваш стимула за растеж,а същината на процеса е извън нея.Наблегни на съня и на качествената храна в достатъчно количество.Гейнер искаш,хубаво вземи си,но не се увличай от рано по добавките.Както колегата над мен е казал си на прав път,просто си дай време и не се мъчи да пришпорваш нещата!

казано от Brute на 14.03.11, 14:14:

Браво и от мен! Програмата е добра,прави я във понеделник и четвъртък,а останалите дни остави почивни.В залата само създаваш стимула за растеж,а същината на процеса е извън нея.Наблегни на съня и на качествената храна в достатъчно количество.Гейнер искаш,хубаво вземи си,но не се увличай от рано по добавките.Както колегата над мен е казал си на прав път,просто си дай време и не се мъчи да пришпорваш нещата!

Благодаря за съвета и наистина се чудя дали да не направя така.. но много искам да вдигна кила и ако трябва ще се лиша от тва ми удоволствие да ходя на фитнесче почти всеки ден,, просто наистина трябва да се направи няква стабилна маса че дори на някой упражнение почват да ми треперят ръцете и ми казаха че е от това че ми трябва стабилност..не че ми е тежко// странно.. все пак благодаря пичаги :)) ще поработя доста над яденето..мисля да е нещо от сорта на

сутрин 7:00 мляко с корнфлекс или мюсли
пред обяд 10:35 ( голямото ми междучастие :D ) ориз,риба или някакво месо с 250 мл прясно мляко
14:00 (преди тренировка) 4 яйца с кромит лук и сирене
17,18:00 (след тренировка) пак същото :D а пък ако намеря нещо по разноообразно защо не
22:00 Вечеря - риба, месо(телешко,свинско,пилешко-зависи),ориз, грах . едно от всичките!

трябва да прочета за тая извара какво прави и можеи нея да вкарам в менюто :)) ако нещо имате да помогнете бих желал да ви чуя мнението :} лека за сега

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1