Диета Fyre?

Намирам се в чужбина и закупих продукта Fyre, но опаковката не разполага с книжка с диетата.Тук във форума четох, че продуктът не е толкова ефикасен без спазването на диетата. Някой който е използвал този продукт би ли постнал и диетата Fyre?
Благодаря.

15.03.11
06:24

Никой продукт сам  по себе си няма да ви направи по-слаби и красиви. Хранененто е 80-90 процента от цялата работа. Ако имаш отрицателен енергиен баланс ще отслабнеш... fyre-а малко ще ти ускори пулса и ще ти намали апетита.
Ако искаш по-добре опиши как се храниш в момента за да може да минимални промени да постигнеш желания ефект.

В момента се храня по 5 пъти на ден. Закуска в 7ч. - чай или обезмослено мляко и филия сухар. В 10ч. ям плод. В 12ч. ям ориз, боб (такива работи) порцията ми е 2000-250 грама. Днес например ще обядвам паста. Слетобед в 16ч. хапвам нещо дребно и за вечеря към 19-20ч. супа.
Moя КБ е 1841,95
В момента се стремя да не приемам повече от 1500 калории на ден. Пия по литър и полвина вода - много ми е трудно :)
Висока съм 155см и тежа 54кг.

15.03.11
09:49

Трудно ти е защото нямаш мазнини изобщо и нямаш и протеини ХИЧ :).
Чудя се, дали можеш да направиш следните за момента малки промени - сутринта към това, което си описала дали можеш да добавиш едно (само едничко за момента) яйце. Наобяд към тези иначе хубави въглехидрати да добавиш малко месо - каквото и ти харесва - в краен случай и колбас - шунка, салам.
Гледай калорийния дефицит да идва от активност, а не от намалени дажби!!! Защото така със сигурност тялото ти ще приема достатъно микроелементи и витамини и ще се чувстваш здрава и силна.
Успех!

Естествено, че може да хапвам и по едно яйце. Иначе на обяд към ориза прибавям и малко пилешко месо.
Забелязвам, че ми липсват и салатите...мисля да ги добавя към вечерята.
Благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1