Печена царевица

14.03.11
20:55

Добра идея ли е да ям печена царевица, докато се опитвам да свалям излишни мазнини? Нещо ме кара да си мисля, че не е, но пък е зърнена култура...после пак си мисля, че е добре :) Ако може някой съвет.
Мерси предварително.

15.03.11
06:25

Накратко - откъде знаеш, че не е добра идея? Не ми изглежда като нещо калорично печената царевица...

15.03.11
07:21

С царвица угояват животните,така че сам си направи изводите

Разбира се,по 1 дневно,особено преди тренировка на дали би ти навредило много,да не кажем никак,особено ако е “стенд алоун” царевица,сиреч само тя като храна,ако я съчетаеш с друго,особено мазнина....жалко за усилията ти

15.03.11
10:47

Става, 1-2 пъти в седмицата, тежка храна, бавно усвояема.
Консервите са пълни със захар.

15.03.11
15:20

С печена царевица никой не угоява животните... никой ням да тръгне да я пече и да храни гъските и прасета.
И не е в консерва. Взех я на килограм от супермаркет понеже обичам царевица. Няма да ям повече от веднъж на седмица. Мерси за отговорите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1