Често ходене до WC-то при прием на Аминокиселини

Искам да ви питам само при мен ли е така или и на други им се е случвало. Значи хапвам си по 5 пъти на ден, кат осе опитвам да не преяждам и да ям разнообразно,приемам гейнър с аминокиселини в него (Universal amino 2700) и докато се върна от фитнеса и ги изпия,след 10 минути вече съм в тоалетната. Хапвам отново след това и докато ям вече пак ми се ходи...
Луда работа направо се побърках....та се чудя тфа хубаво или лошо е. Когато ги спра и си ходя всеки ден примерно по 1 път.Та подозирам,че е от тях. Обмислям вариант ада мина само на БЦАА,за да избегна това неудобство и да се възстановявам в същото време защото се усеща ефект от тях.

14.03.11
11:59

Какъв е гейнъра?  Мислиш ли, че може да е от него?

muscle juice, но не мисля, че е от него защото пия вече 4та кофа от него и досега не ми е ставало така, само когато добавя доза аминокиселини се получава това.

10

14.03.11
20:24

На мен така ми ставаше от креатина. От 1 чаша вода пикаех 2 пъти. Ако искаш спри ги за няколко дни да видиш дали е от това.

15.03.11
01:17

Аз, доколкото разбирам, той ака :) Просто не е упоменал защо ходи до тоалетната. Със сигурност е много по-добре, отколкото да си запечен. Все пак с изхождането изхвърляш токсини и се пречистваш.

Мнението беше редактирано от Anthony на 15.03.11 01:19.

15.03.11
07:26

В момента съм на суроватка,БСАА+глутамин ,и диурезата е на доста сериозно ниво
От една страна е много полезно,понеже изхвърляш токсини,и това означава че организма ти работи на високи обороти,чистейки се...от друга обаче,бъбреците ти също
При поява на ДОРИ слабо стягане от зад на кръста,отпред долу ниско,все симптоми на бъбречни проблеми,веднага спирай всякаква химия,високия работен интензитен не се нрави на никой орган

Бъбречни проблеми съм си имал в миналото и различавам болката от тях. При мен просто проблема е,че докато хапна и ми се ходи да го изхвърля с 1 дума. Няма болки, но не е комфортно..айде като съм у дома е ок, обаче на работното място.... спрях г изасега и нямам проблем. Пия си само гейнъра и витамини и сега ще си поръчвам БЦАА за преди и след тренировка и това е.
Благодаря ви за отговорите на всички, бяха полезни !

KY

16.03.11
03:14

За съжаление няма кой да се съди в случая:D. Приема на нискомолекулни съединения в повечето случаи, вследствие на осмозата, предизвиква храносмилателни проблеми. В по-малко населените места явлението е популярно и по-ненаучни изрази, като: “Да те пресече на снег” или “Да те пресече с гръмотевици”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1