15.03.11
13:28
Здрастиии :) на 17 години съм между 63-65 кг в искъм да питам дали с тези 2 продукта ще има ефект+ правилно хранене ? Някои които ги е ползвал да ми каже как се пие CellMass с No XPloode като се има предвид че пия и протеин суроватка.
Мерси предварително
15.03.11
13:33
Както е по опакова. НО преди трен, Клетъчната маса след трен и от 6 до 8 часа по-късно. Протеина го пии, когато ти е кеф, но най-вече след ставане, след трен и преди сън. Наблегни много на белтъци+въглени/белтъци+мазнини, за да качваш маса. Забрави да стане само с добавките. Те по-скоро допълват, отколкото да заместват пълноценната храна. Поздрави със 250 грама месо+200 грама сметана за обяд.
15.03.11
13:42
казано от bloodys69 на 15.03.11, 13:39:
никаде немога да намера информация за CELLMASS как да го пия
Serving 1: Mix 1 scoop with 4-6oz of cold water or any beverage of your choice immediately following your workout (on an empty stomach). Serving 2: Mix 1 scoop with 4-6oz of cold water or any beverage of your choice, 6-8 hours before or after your post-workout serving (on an empty stomach).
Recommended use on non-training days:
Serving 1: Mix 1 scoop with 4-6oz of cold water or any beverage of your choice upon waking (on an empty stomach). Serving 2: Mix 1 scoop with 4-6oz of cold water or any beverage of your choose, 6-8 hours after your first serving (on an empty stomach).
Здр.на всички аз и взех bsn cellmass ,no explode,nitrix ,syntha 6.Въпроса ми е дали сам ги конбиниръл добре и кое с каква продължителност да взимам и дали да очаквам ли добри резултати от тях.Тренирам от 2г 180см 85кг нямам много мазнина.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.11.11 07:13.
21.02.12
14:45
Size On на Gaspari е по-добър вариант от Cellmass на BSN , поне според мен