14.03.11
18:25
Здравейте.. ходя на самбо 3 дни в седмицата (Пон,Ср,Пет), но ми липсват тежестите. В залата има щанга, дъмбели, пудовки.. но сме много хора и няма как да се тренира, а и нямам сила слад трен да почна да клякам например. Искам(ама дали е добре) Вторник и Четвъртък/Събота да посещавам фитнеса(или само 1 ден с по 1 базово упражнение за всички мускули). Не спазвам определен режим, но храненето ми е най-близо до РБД. В момента съм 65кг на 174 см 16год. Целта ми е да се оформят мускулите с това тегло или 2-3 кг от горе (трудно качвам), но не и да ставам по-лек. Давауте съвети и примери на програми.. сичко ще ми е от полза. Мерси :)
Темата беше редактирана от abcd на 15.03.11 14:36.
Като начало почни два пъти в седмицата с това.И добави към комплекса 3 упражнения за корем накрая.
Мнението беше редактирано от Judoka на 15.03.11 15:46.
28.03.11
15:55
Айде събрахме се джудистите и самбистите! Евала за добрия избор! Аз бих ти препоръчал първо да попиташ треньора си за силова тренировка. Той предпологам, както повечето треньори ще те насочи към лостове, успоредки и свободни тежести. Аз бих ти препоръчал по 1 крос фит сет в свободните дни или да разгледаш по сайтовете за силово-кондиционни тренировки. В кой клуб тренираш ?