Въпрос относно за статия, за хранителни добавки!

15.03.11
17:29

Здравейте,попаднах на една статия в сайта ,която мисля ,че ще ми бъде от полза, но имам няколко въпроса относно нея.Това е статията: http://www.bb-team.org/articles/1444_hranitelni-dobavki-pri-novatsi#axzz1GgJzzDZz. В нея пише ,че хранителните добавки за начинаещите трябва да се взимат след 3 месеца тренировки и тук идва първия ми  въпрос:Задължително ли е да приемам хранителните добавки ,които съм решил след 3 месеца тренировки ,мога ли по-рано да ги приема, примерно след 1 месец?Другият ми въпрос е някой може ли да ми препоръча някакъв хубав суроватъчен протеин (аз сън начинаещ във фитнеса).Благодаря предварително на отзовалите се!

15.03.11
18:08

Години, ръст, килограми, стаж в залата, цели

10

15.03.11
18:14

Протеина е храна на прах, едва ли има значение дали си на 10, дали си 200кила, дали искаш сила/маса/нещо друго. Хубав протейн синтакс(синтРакс?) уей шейк. Препоръчвам ти да не пазаруваш от силабг - поръчах си креатин и 2 мостри на 7ми март (понеделник) и ме бавиха до днес + ми ги нема мострите  xD

Айде ще го повторя за пореден път...добавките ще са ти от полза само ако имаш хранителен режим поне на средно ниво. Ако се храниш с боклуци, не ядеш достатъчно и т.н., то само ще си хвърлиш парите на вятъра. Нищо не ти пречи и още днес да си купиш протеин като добавка, стига вече да имаш качествен хранителен режим, към който да добавиш този протеин ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.03.11 18:27.

15.03.11
18:34

казано от Dique на 15.03.11, 18:14:

Протеина е храна на прах, едва ли има значение дали си на 10, дали си 200кила, дали искаш сила/маса/нещо друго. Хубав протейн синтакс(синтРакс?) уей шейк. Препоръчвам ти да не пазаруваш от силабг - поръчах си креатин и 2 мостри на 7ми март (понеделник) и ме бавиха до днес + ми ги нема мострите  xD

Човека пита за всички хранителни добавки не само за протеина, неможе да ми пии креатинова матрица на 11 години това е абсурдно, но протеинчето може да си го пие от по рано :)

15.03.11
18:39

На 20 години съм,ръст:178,тегло: 64 кг,цели: покачване на мускулна маса.Относно колегата ,който каза за хранителния режим не съм си изградил още, но ще го направя.Както бях писал в първия си пост начинаещ съм стажът ми в зала е 1 месец!

Мнението беше редактирано от Vivaz на 15.03.11 18:40.

15.03.11
18:43

Изгради си хранителен режим, спазвай го поне  2-3 месеца и ела пак.

15.03.11
18:52

казано от korpusito на 15.03.11, 18:43:

Изгради си хранителен режим, спазвай го поне  2-3 месеца и ела пак.

Благодаря за съвета така ще направя.Избрах този режим дано има някакво действие след 2-3 месаца. http://www.bb-team.org/articles/908_ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1GgJzzDZz

15.03.11
18:55

Да ,няма лошо ... гледай ги добавките ,прочети за различните видове протеин ...надъхвай се , но си вземи чак като усетиш че си задържал що годе режим на хранене :

ето http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 ,погледни и темите на другите момчета в същия раздел има доста неща писани

аз също адски трудно качвам ...много ми помогна ВВД режим на хранене ,като всяко хранене е през 3 часа ;) ...тогава и добавките взеха да работят !

Успех

15.03.11
19:18

Благодаря на отзовалите се!Бенетон, благодаря за линка на темата ,не съм я видял,доста е полезна ,ще черпя информация от нея!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1