Искам да намаля теглото си-как ?

15.03.11
22:25

Здравейте. Студент съм на 20г. Лошото при мен е, че лягам късно и ставам късно, не закусвам, обядвам към 14ч и вечерта поемам много голямо количество храна. Не пия газирано, ям си хляб доволно, но и сладко хапвам, особено ако се нервя нещо, не пуша. 4 години тренирах фитнес, спрях да тренирам и сякаш за 3 месеца станах 96кг, 180 см съм, и натрупах едни паласки и един корем които не мога да понеса. От седмица коригирах режима си, лягам в 23ч, ставам в 7 сутринта. Закусвам в 8, обядвам в 12-13ч, и вечерята ми е много трудна защото тогава съм ужасно гладен. Моля ви, насочете ме какво да направя, искам да стигна до 82-3 килограма, в момента съм 96, време за тренировки нямам, но ще опитам каквото ми предложите
....благодаря ви предварително, сигурен съм че ще ми помогнете.

15.03.11
22:42

ДИЕТА! Казваш ям си хляб сладко :) и се чудиш как да свалиш ,а пък време за тренировки ако има желание се намира дали ще станеш половин час по рано да потичаш и да се пораздвижиш ,относно диетата спри хляба ,сладкото , алкохола, намали ориза и картофите, пии повечко вода , даже бих казал ако ще отслабваш без тренировки спри да ядеш горепосочените неща + ориза и картофите ,нека въглехидратите да ти идват само от зеленчуци ,позволените плодове са ябълка и грейпфрут но пак умерено яж 5-6 пъти на ден преди да си легнеш яж извара това ще засили анаболните хормони в тялото ти и ще разградиш още малко мазно , ноо нека не се лъжем с диета само не става трябва и тренировка поне намери половин час да правиш HIIT и примерно некви лицеви опори клекове нещо такова ;)

16.03.11
01:17

Липсата на време за спортуване ми беше оправдание 20 години. Сега съжалявам страшно, защото трябва да наваксвам на стари години. Препоръчвам ти да си смениш малко приоритетите - няма нищо по-важно от здравето, човече. За всичко друго търси време, но след като се погрижиш за себе си. 1 час на ден всеки може да отдели, повярвай ми. Не е нужно да ходиш в зала, може и в къщи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1