16.03.11
00:22
Здравейте! аз съм на 16 години и тренирам сериозно, 5 пъти седмично от 1 година .От този месец ,започнах да “чистя” мазнини. Когато съм 2ра смяна на училище ,се прибирам 7:20 и отивам в залата към 8 и 10. Преди да отида ,вечерям след което тренирам и в края на тренировката правя кардио (около 20-25 минути).Прибирам се в 22:00 и съм доста гладен.Въпросът ми е дали мога да хапна пекано месце с картофки и т.н , или трябва да е само портейн + 1 банан.
16.03.11
05:58
Да, хапни месце със зеленчуци някакви и мазнинка да има!
16.03.11
10:01
Спазваш ли някакъв определен режим (РБД, ВВД, НВД)? Ако спазваш, то от него зависи какво ще ядеш след тренировка. Ако не спазваш режим, моят съвет е да си хапнеш и картофи и каквото и да е, стига с това да не прекрачваш калорийния си баланс за деня.
На НВД съм и ако може, да ви попитам още нещо. Разполагам с Креатин Кре-алкалин , фет бърн на Универсал и протейн - Syntha. Може ли , да ми дадете някакви съвети , как да ги използвам?
16.03.11
11:05
Щом си на НВД, то гледай въглехидратите през деня да са ти минимум и си запази най-голямата порция от въглехидрати за след тренировка. Така е перфектно за възстановяване след тренировка, за излизане от катаболния режим и стартиране на анаболния. Така ще пазиш и мускулната маса. За добавките аз не мога да ти помогна. Не съм компетентен :)
Подкрепям горното мнение!Щом тренираш вечер,метаболизма ще ти е забързан и въглехидратите приети късно вечер не би трябвало да се отложат като мазнини!