16.03.11
16:52
Здравейте , идва лятото и почват диетите .По този случай пускам и моята идея за хренене през лятото. Целта ми е да запазя мусколната маса и да стопя мазнините. Тренировките ми са 4дни трен 1 почивка . След всяка трен 25 мин кардио. Така режима ще ми е 4 дена НВД като Въглихидратите ми ще са сутрин от Овеса 150 гр . и след Тренировка .И така ето какво мисля :
09:00- След ставане Сурватачен Протейн
09:45- 150гр.Овесени ядки + 7 бел +2 жълтъка
12:30 - Конско 200гр + Зелена салата
13:30 - Преди Тренировка пия Глутамин и Аргинин и в 13:45 влизам в залата .
до 15:00 тренирам -След тренировка Протеин и Глутамин
16:00 - Конско 200гр. + Зелена салата
19:00 - Конско 200гр. +Зелена салата
Преди лягана 200 гр . Извара + Глутамин , и си лягам :)
А в дните когато зареждам с Въглихидрати мисля да направя на мястото на Зелената салата да заместя с 150 гр Ориз и след тренировка по 1 банан.
Искам да ви попитам какво мислите за режима ми . Благодаря предварително .:)
Темата беше редактирана от Kokin Ivanov на 16.03.11 16:55.
16.03.11
16:58
Това, което си помислих, е, че имаш достъп до конско месо.
Всъщност не знам какво друго може да си помисли човек след като не си дал инфо за теб и как си се хранил досега.
Всеки, прочел малко за НВД-то може да каже това до колко се приближава според дефиницията за НВД. Което става за изпит по НВД, но ти май искаш да сваляш, не да изкараш 6-ца за добре написано НВД.
16.03.11
17:06
Да целта ми е да сваля излишните мазнини по тялото ,като същевременно запазя мускола. 86 кг съм сега 175 височина .Конско си намирам от вънка и ми го карат дълбоко замразено. Миналата година чистих с пилешко ,но тази реших с това месо . В момента се храня пак под диета но не толкова стриктна ,повечко въглихидрати , не правя кардио , само тренировки за маса . Исках само да си кажете мнението , понеже това не съм го написал само да ми пишете 6-ци , а найстина се храня по този начин .Понеже отделям доста пари и за продукти и за храна!
16.03.11
17:19
казано от Kokin Ivanov на 16.03.11, 17:06:
Да целта ми е да сваля излишните мазнини по тялото ,като същевременно запазя мускола. 86 кг съм сега 175 височина .Конско си намирам от вънка и ми го карат дълбоко замразено. Миналата година чистих с пилешко ,но тази реших с това месо . В момента се храня пак под диета но не толкова стриктна ,повечко въглихидрати , не правя кардио , само тренировки за маса . Исках само да си кажете мнението , понеже това не съм го написал само да ми пишете 6-ци , а найстина се храня по този начин .Понеже отделям доста пари и за продукти и за храна!
Тялото ти не се нуждае от нашето мнение. Щом караш по този режим, сам ще разбереш как работи за теб. Това е най-удачният и точен начин, който може да съществува.
16.03.11
18:17
Мерси за препоръките ! Да се надявам да постигна желаният от мен ефект с този режим .