Една доста нестандартна диета ! За всички който мразят да се лишват от това ,което обичат :)

Темата е заключена.

16.03.11
21:05

Здравейте пиша за първи път във вашият форум ! Много ми харесват темите и хранителните планове ,които научих от тук за това реших да пиша за една диета ,коята в момента изпробвам лично ,от 3 дена ,но както казах е доста не стандартна и за това малко ме е страх за формата ,реших да попитам за вашето мнения и ,ако има няки които вече се я пробвали да кажет дали ще има ефект ,или просто се омазнявам положението.Та ето примерен хранителен план:
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН :
след ставане - Кафе , протейн с мяко
закуска - 2 пържени яйца ,бекон и домат
обяд - Пилешки гърди ,маруля малко зехтинче и оцет на вкус
2 часа преди трен - Извара с ядки (бадеми)
вечеря -  Чиийзбургер ,картофи (или др въглехидрати) ,десерт
преди лягане - Протейн (вода) с малък десерт

В не тренировъчен ден е малко по-различна ,но също е богата на мазнини и въглехидрати.Значи има и някой ,огуворки който трябва да се спазват а то е да се приема кофейн сутрин и вечер ,преди и след трен.Тренира се задължително вечер ,когато нивата на инсолин са ниски.Идеята е през деня да приемаш мазнини и протеин с възможно ,най-нисък прием на въглехидрати (почти без никакъв) като съотношението на протейна и мазнините през деня трябва да е 50 на 70 или 50 на 50.Въглехидрати се приемат само след трениравка ,с цел повишване нивата на инсолин и с това нарестване на мусколна маса без качване на мазнини ,поради факта ,че след тренировка мастните клетки за много по-малко способни да отлагат глюкозата като мазнини.Плюс всичко др казано до тук ,е и факта ,че когато нивото на въглехдратите преди трен. е ниско нерната система с максимално КМД ,което е идеална среда за изграждане на сила.Всичко звучи прекрасно на теория в момента я пробвам за сега не сам забелязал много видим резултат ,но я сам на нея само от 3 дена ,едистеното което мога да кажа е ,че първата ми тренировка беше ад ,имах чувстово ,че ще припадна сега вече сам много по-добре.

Да отбележа ,це сам доста чист (16%) мазнини ,но искам да ги нарпавя 10% или ако може 9%-8% ,а тази диета малко ме плаши ,че ще се получи обратното.Има много хубава статия за нея в “Мусколи и Фитнес” както и “Олимп” ,но пак факта ,че си позволяваш от всичко е самнитален ,макар на теория всичко да е ок. :) Моля ,някой ако знае нещп повече да пише !!!! Много ще сам благодарен !!! :)

Темата беше редактирана от Петко К на 17.03.11 00:27.

16.03.11
21:08

П.С : Забравих да добавя ,че диетата е за покачване на силата ,мусколната маса ,както и за изчистване от мазнини ;)

BR

16.03.11
21:26

Идеялна за жена.Като цяло е леко казано безсмислена,вдигането на инсулина не трябва да е с ‘’десерт’’ и то преди лягане.В списанията има и много глупости,научи се да отсяваш полезното от безполезното.

казано от angel stanchev на 16.03.11, 21:05:

ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН :
след ставане - Кафе , протейн с мяко
закуска - 2 пържени яйца ,бекон и домат
обяд - Пилешки гърди ,маруля малко зехтинче и оцет на вкус
2 часа преди трен - Извара с ядки (бадеми)
вечеря -  Чиийзбургер ,картофи (или др въглехидрати) ,десерт
преди лягане - Протейн (вода) с малък десерт

Този хранителен режим е еднакво НЕПОДХОДЯЩ както за увеличаване на мускулната маса, така и за намаляване на телеснните мазнини. Нямам нерви да обяснявам защо е така. Старай се да не даваш необмислени съвети. Написаното от теб е доста несериозно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.11 21:44.

16.03.11
23:16

Аxam. И аз така мислех , значи определено трябва да сменя диетата :) @Брут само не разбрах ,как да отсявам полецното от безполезното ти от къде примерно можеш да знаеш ,кое е и кое не е ,като не си го опитвал :)

16.03.11
23:29

Исках да кажа ,че на теория звучи добре и възможно не ,че не разбираш или нещо такова.И за това постах и темата ;).Презнавам си ,че аз самият тъкмо започнах да навлизам в материала и за това е мисля , че е излишно да споря.Уважам всичко което имате да казвате момчета ,все пак целта ми е да напредвам колкото може по-бързо ;)

17.03.11
00:10

ИнсУлин,УгОворка,ПротеИн,сЪм,КофеИн.

Направо ме съсипа,особено с 2рата дума.

17.03.11
00:23

napraskai si go bokluk pisal sam v barzinata kvo se zaqjdash i da ne znam pravopisa kvo po tup li sam ot teb ? Naprawo me e qd che pusnah temato kato ti vidqh komentara neshtastnik :)

Като се научиш на обноски, заповядай пак.

Мнението беше редактирано от Петко К на 17.03.11 00:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1