16.03.11
20:01
здравейте взех си amino 2700 universal та ако някой е вземал тез аминокиселини какви са ви отзивите ?
и следващия ми вапрос е за дозировката...в интернет пише навсякъде различни неща как и по колко да се приема...та вапроса ми е по колко “хапа” на ден да земам .... мерси предварително :)
16.03.11
20:40
Да беше погледнал етикета! Указанията на производителя винаги са най-точни.
А ако беше ползвал и търсачката щеше да видиш, че това са най-коментираните аминокиселини от години насам.
17.03.11
08:53
аз спрях да ги пия защото почнаха много да ми разстройват стомаха и докато хапна нещо ми се ходи до WC-то. Като цяло са добри, има ефект от тях. Аз ги пиех с гейнъра (натрушени защото са огромни и направо се давех като се опитвам да ги глътна). В тренировъчни дни по 2 сутрин, обед, след тренировка и вечер. В почивни по 3 сутрин,обед и вечер. Гледай да е преди хранене поне 30 минути защото ако ги приемаш след хранене ще им забавиш съвсем действието.
Здравейте купих си аминокиселини на Universal 2700. И почнах да ги пия 4 преди трен и 4 след трен в не тренировъчни дни по 4 таблетки само. Така добре ли е или прекалено много пия ?? Така ми каза да пия фитнес инструктура , а той е с доста дългодишен опит и ги разбира.
11.07.13
22:57
Нямам представа 4 таблетки от този продукт какво количество аминокиселини съдържат, но ако приемаш по-малко от 10 g дневно - общо взето нищо не правиш. Ако трябва да споделя личните си наблюдения, работещите дози на комплексните аминокиселини са около 15-20 g дневно, в зависимост от храненето и останалата суплементация.