Немски креатин 30 лв - 1 кг ???

09.05.05
10:02

Днеска в залата чух двама баскетболисти да приказват за някакъв немски креатин, взет от някакъв търговец-вносител от Велико Търново, който го давал 30 лева за 1 килограм (демек черен пазар) и били много доволни от него. Нещо да знаете по въпроса и от къде другаде може да се намери такава изгодна оферта ?!

09.05.05
16:02

То и в мойта зала,я предлагат тая оферта. :lol:  :lol:
Написали са го на една черна даска с тебешир и се ми се струва че променят цената.Не им се връзвай,тва ше си е егати боклука :twisted:

10.05.05
00:43

Навсякъде се предлага подобен креатин. Истината е че е китайски и мисля че е некачествен, тоест с креатинин. Не бих рискувал точно с креатин.

02.08.05
11:29

[quote author=“FTF”]То и в мойта зала,я предлагат тая оферта. :lol:  :lol:
Написали са го на една черна даска с тебешир и се ми се струва че променят цената.Не им се връзвай,тва ше си е егати боклука :twisted:

да не би тази зала да е драмата  :wink:  защото и аз ходя там и цидях тази оферта  :P

02.08.05
13:01

Не се връзвайте на тези глупости за много действащ и същевременно много евтин креатин.Твърде възможно е това да е свръхнискокачествен китайски креатин,от който много голям процент да е креатинин,а за да се постигне това добро действие да е подхранен с малко стероиди.Не си играйте със здравето си!

XA

03.09.05
22:43

незнам чожече и аз зимам тънкажен креатин и сам мноо доволен

04.09.05
07:54

дори и да предположим че си доволен и има защо , това не означава че това което правиш е правилно , подобни неща са опасни , ако нямате пари за добавки не си взимайте - като имате тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1