09.05.05
13:53
Мисля да вземам сега креатин два месеца (за сефте ми е). Сигурно ще си взема на Оптимум Нутришън. Та искам да питам какври резултати да очаквам относно сила и съответно маса. Знам, че е индивнидуално и всеки като си го направи, ама ако може да споделите вашите резултати от зобането с креатинче ще бъде много добре. Естествено за мен е най-важно на лежанката да дигна кила, че от половин година цикля на 80 серии и 105-110 единичка. Та дали си заслужава или само ш хвъля 50 лева за нищо?
Креатина ти дава сила и енергия ,а не маса.Попринцип има ефект.Зависи от креатина де.аз от креатинчето дето го зимах качих 20кл. на лег.Ти нали там искаш да качваш.Заслужава си,но без... :?
А някой да знае къде в Ямбол може да се намерят продукти на Optimum Nutrition ?
09.05.05
18:45
искам да ви помоля да ми кажете как един приател да взема креатин и таурин ама ако може ми напишете подробно значи как кога да взема креатина кога да почива и същото за таурина предварително благодаря
Приемай 20-25 г Creatine разтворен в студена вода или друга напитка за 4-5 дни за повишаване на мускулното му съдържание. След това поддържай нивата на Creatine с 5-7 г дневно.
10.05.05
13:42
аз казах таурин