16.03.11
20:39
Значи на 16 години съм,тренирам от 5 месеца,пил съм азотен бустър,креатин,протеин и т.н.Нямам много маса,но имам подкожни мазнини и искам малко да си пооформя корема,защото имам излишни мазнини в долната част.Целта ми е да изгоря излишните мазнини без да губя мускулна маса и да се орелефя.Какво ще ми препоръчате? мисля си L-Carnitine + BCAA или някакъв фет бърнър.Целя изгаряне на подкожните мазнини и мазнините в областта на корема без губене на мускулна маса.
17.03.11
06:21
L-Carnitine + BCAA е по-добре на 16 години.
казано от entwickler на 17.03.11, 06:21:
L-Carnitine + BCAA е по-добре на 16 години.
х2
Натиснах и харесвам бутона, ама я го види някой, я не.
п.с. Не ми се сърди Стоянчо
17.03.11
15:08
И аз така мислех да правя, нно не е възможно да сваляш без да загубиш ММ.
17.03.11
19:55
Добре казвам го на теб и на всички, които ще поставят подобен въпрос тук. Не е срамно да не знаеш, напротив будния човек се интересува и търси, НО през 5 теми във форума да добавяш идентична .... просто ще си спестя думите да не ставам груб и да избягам от целта си, а именно да обясня :
1. Прочиташ внимателно за избраните хранителни и спортни добавки за които се интересуваш
2. Изчиташ статиите по въпроса, в ББ-теам има достатъчно с такава насоченост
3. Преглеждаш подобните теми във форума, спри се най-вече на коментарите на основоположниците на сайта
4. Тогава можеш да зададещ въпрос или да обобщиш разбраното от написаното по-горе за да видиш дали си на прав път.
Аз не ти давам съвет по въпроса, макар да имам мнение, защото има хора, които са много по-компетентни. Послушай ги !