Няколко въпроса спрямо мазнината по корема която остава след диети и ткнт

16.03.11
16:33

Здравейте, искам да попитам дали е нужно да свалям мазнини или да качвам мусколна маса на 17 год. 1.72 съм висок 75-78 кила съм г/д ходя на фитнес от 2 години има няма вече :) Много искам да имам релеф на всякъде както и по-корема :) отначалото на фитнеса правех диети за да свалям кила свалих доста, но остана 1 слой с мазнина на корема и ми е много трудно да го махна взимам l-carnitin и пак е трудно ... Няколко човека ми казаха, че трябва вместо да се пробвам да го махна тая мазнина да я запълня с мускол, защото кожата не може да се свие както е била преди и ми е чудно, дали не трябва да стана както преди 95 кила, но да пия протейнови шейкове да качвам мусколна маса и някакъв хранителен режим да правя и да стана г/д към 95-100 кила дали ще се махне това и ще ми се виждат плочките? Или ще си остане мазнината ... Нито 1 не съм виждал който от дебел над 100 кила да махне този слой с отслабване и кардио и такива работи ... Ако може дайте мнение и ако някой все пак го е махал това да каже с отслабване ли го е махнал или с покачване на мусколната маса ?

Мазнините появили се веднъж много трудно изчезват.. относно протеина.. трябва ти много протеин,защото при по-големи количества протеин се изгарят мазнини.
Тая мазнина не се запълва с мускул.Тя се изгаря с много тренировки и изпод нея излиза мускул.
За кожата не зная точно как става работата,но за корема мога да ти предложа вакуумки,ако ти е леко хлътнал напред.

17.03.11
15:54

ами хлътнал чак не е, но е мек като седна направо ми е гадно .... а иначе да взимам протейнов шейк да кача към 10-15 кг с протейнов шейк и след това ако имам мазнини да взема 1 фет бърнър ?

17.03.11
15:58

Off topic: Не използвайте думи и изрази, чиито смисъл не ви е напълно ясен. “Спрямо” и “по отношение на” далеч не означават едно и също. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1