Въпросчета за Green MAG

12.03.11
16:34

1-Трябва ли да права зареждащ период
2-Има ли смисъл от 2 дози на ден
3-Кафето и редбула съвместима ли са с ГМ-га

Първо-Не
Второ -Не
Трето - Да

12.03.11
19:49

четвърто - ако искаш да работи хубаво , 3-4 литра вода всеки ден + увеличен прием на протеин.

ПП хубав избор , успех ;)

12.03.11
21:09

в момента го пия :P
1 доза на ден ми е достатъчна и резултатите са добри
2не е нужнода се зарежда
мисля,че кафето не е проблем да си пиеш,само трябва да гледаш да мине някфо време между двете

17.03.11
16:30

80 дози са (80 дена)-40 дена 1ви цикъл..колко да повчивам преди да взема и другите 40 дози(Ако въобще е нужно да права пауза)
Колко да увилича протеина ? сега взимам:сутрин 30г,след тренировка 45гр и 250гр пържола вечер.

Протеина ти е супер така, общо взето ако е суроватъчен има смисъл да се приема само сутрин и след тренировка. И все пак си мисля че 45 грама протеин след тренировка са повече отколкото ти трябват.

Специално за грийн маг съм изпил досега 3 големи кутии. Пил съм 80 поредни дни, правил съм и два 40 дневни цикъла с 20 дена почивка между тях, голяма разлика не видях. Аз бих го пил 80 дена подред.

17.03.11
18:41

Както ти е кеф , ако искаш го карай 80 дена целия.Ако искаш почини 20-тина дена.

Аз лично вярвам ,че  циклите с различните добавки трябва да са по 40-50 дена ,като ги редувам . Примерно 40 дни Грийн Маг с нещо , след това веднага започвам цикъл с някой по хард продукт ... и вече след него ,за да задържа резултатите , продължавам останалите 40 дни Гриин Маг ;)

казано от fulsome на 12.03.11, 16:34:

1-Трябва ли да права зареждащ период
2-Има ли смисъл от 2 дози на ден
3-Кафето и редбула съвместима ли са с ГМ-га

1-не
2-не
3-нямат общо

Не се зарежда при такива форми на креатин (магнезиев челат и дикреатин малат, ако не ме лъже паметта).
Една доза е напълно достатъчна. Аз даже винаги съм го вземал (и в момента вземам) само преди тренировката и пак съм повече от доволен.
Колкото до последния въпрос - в ГМ няма кофеин :)

TA

22.03.11
23:33

Креатина ако го оставя до есента ще му стане ли нещо ? И как мога да го предпазя ? Мисля да сложа от тия пакетчета за овлажняване и да го опаковам добре. Ще помогне ли ?

Принципно може да се овлажни. Ако с това можеш да се оправиш, предполагам, че няма да има проблеми :)

25.03.11
18:15

Здравейте, за да не отварям нова тема ще попитам тук, тъй като пак е свързано с гриин маг. Купих си го преди 7-8 месеца, мисля, че нищо му няма, стои на проветриво място. Изпил съм около 20 дози. Сега съм решил да започна пак да го пия. Въпросът ми е с какво да го комбинирам? Не мога да ям огромни количества храна, тежко ми е, постоянно ми се ходи до кенефа, скъпо и ми се струва, че прекалявам. Значи нещо протеиново мисля да взема, но дали матрица или суроватка? Или да си взема аминокиселини? Не ми се ще да давам повече от 100лв, а ми се иска да ми стигне за повече от месец - за да го пия заедно с маг-а. Знам, че всеки иска евтино и по много, но нещо оптимално търся, че и карта за фитнес трябва, пък мисля и кола да си купувам :) Знаете как е с парите.

25.03.11
18:18

Вземай един суроватъчен протеин 5 либри за 70~80лв. Ще ти стигне тъкмо за месец.

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 25.03.11 18:19.

25.03.11
19:07

Сега разгледах! Дали да не взема този гейнър Muscle Juice 4750, но има даста захар в него. Пък и стига за 18 дни, но мисля, че ще има повече ефект от него. Как мислите? Добре ли се комбинира с  маг-а .Или да си взема протеинова матрица и да ям повече хляб :)
Дневна доза: 250 грама
Хранителен състав за 250 грама
в комбинация с вода                  ниско маслено мляко
Калории        1020                       1300
Мазнини        17 гр.                      27 гр.
Въглехидрати  162 гр.                    194 гр.
Захари            60 гр.                    85 гр.
Протеин          55 гр.                      71 гр.

Мнението беше редактирано от Booster на 25.03.11 19:08.

25.03.11
20:53

Ама не ме слушаш значи :D Казах ти вземай един протеин, ако не суроватъчен, то матрица си вземи. Myofusion например 5 либри. Зае*и ги тия ГЕЙнери, набутваш си парите за захар.

Не си давай пари за гейнъри, въглехидрати се набавят лесно и евтино :)

10

26.03.11
00:38

казано от Booster на 25.03.11, 19:07:

Сега разгледах! Дали да не взема този гейнър Muscle Juice 4750, но има даста захар в него. Пък и стига за 18 дни, но мисля, че ще има повече ефект от него. Как мислите? Добре ли се комбинира с  маг-а .Или да си взема протеинова матрица и да ям повече хляб :)
Дневна доза: 250 грама
Хранителен състав за 250 грама
в комбинация с вода                  ниско маслено мляко
Калории        1020                       1300
Мазнини        17 гр.                      27 гр.
Въглехидрати  162 гр.                    194 гр.
Захари            60 гр.                    85 гр.
Протеин          55 гр.                      71 гр.

Земи си протеин и 1 кило декстроза (2-3лв излиза), и ето ти го гейнера ;).

26.03.11
11:31

Благодаря момчета, реших да си взема комбиниран протеин. Миофиужън на гаспари

TA

28.03.11
15:26

А не разбрах как мога да се справя с това да предпазя креатина от овлажняване ?

Вътре има достатъчно пакетчета против овлажняване. Ползвам трета кутия сега, не съм имал никакъв проблем.

TA

28.03.11
16:34

Става въпрос като го оставя 6 месеца да стои.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1