Креатин

07.05.05
19:33

Има ли смисал от креатина ? Половината хора ми викат няма сми само ще набуташ пари като го спреш няма да се задържи тая вода която е в мускулите а останалите казват че с него се постигат мн добри резултати много са доволни и тн.
вие как мислите ?

07.05.05
21:08

ами как да ти кажа  :)  качваш от него да , има ефект наистина
аз го вземах 3 месеца и качих доста от него (2-4 см) после около новогодишните празници спрях да тренирам уж за малко :(  и всичката вода излезе от мен 

ПС. мисля че ако не бях спирал щях да съм си същия даже и по голям :) 

ПС2.  ако почнеш с креатин никакви “по-големи почивки”

успех

07.05.05
23:27

Ми какво да ти кажа прави каквото искаш ама моето лично мнение е 4е нищо друго освен правилно хранене и тренировка не ти трябва.Кофтито на добавките е 4е са свързани.Ако ще зимаш креатин е хубаво и да зимаш глутамин ама и амино,а ако може и протеин суууппер.Абе мани го креатина ще качиш после ще свалиш и ще се въртиш в един кръг. :)  :D

08.05.05
09:44

[quote author=“s1ck_boy”]Ми какво да ти кажа прави каквото искаш ама моето лично мнение е 4е нищо друго освен правилно хранене и тренировка не ти трябва.Кофтито на добавките е 4е са свързани.Ако ще зимаш креатин е хубаво и да зимаш глутамин ама и амино,а ако може и протеин суууппер.Абе мани го креатина ще качиш после ще свалиш и ще се въртиш в един кръг. :)  :D

даа прав си  креатина го взимах +глутамин и амино 2700
нямах пари да си взема и протеин  :lol:

PS

08.05.05
10:17

Действително има един такъв кръг. Ако има едното, айде и другото. По добре без нищо, макар че и креатина може да мине самостоятелно :)

08.05.05
16:37

Аве момчета аз за креатина дет си го зех сам писал в друга тема.Ама тя твойта тема не е за тоя раздел а за следващия.както и да е.При всички положения креатина си е голяма газариика и не винаги”изпикаваш”всичко след това. :(

RE

08.05.05
21:28

зех си креатин пих го 2 месеца покачи ми силата със съвсем малко и ще го продам на един приател .
предпочитам да зобам аминокиселини и протеин

08.05.05
22:06

Значи пих креатин около 4 месеца с почивки. Дава ми добра енергия, а пък и на мускулна маса качих. Това, че изпикаваш водата намалява малко обема на мускулите, но все пак има забележителен прогрес. Дръпнах и на ръст. Според мен даже без никакви други добавки креатина дава добри резултати. Трябва и яко ядене. Аз от креатина огладнявам СТРАШНО МНОГО. 1-2 часа след прием направо ошушквам хладилника. При мене енергията идва чак след много добро загряване - сякаш тогава се отприщва. Та това е от мене за креатина - според мене има ефект.
Аз съм 176 см, 23 години, 69 кила.

08.05.05
23:43

аз за 1 месец качих 2 санта на ръката но още не съм го спрял ся дори мисля да изпия и 3 кила протеин за 1 месец за по добри и продължителни резултати

09.05.05
00:26

Прави почивки като пиеш креатина - например 1 месец пиеш, 1 почиваш. Не натоварвай прекалено организма.

09.05.05
17:47

ами ся ще изпия 500грама за 2 месеца и го спирам за 3

18.05.05
16:32

ще кажете ли нещо повече за креатина на BioTech

18.05.05
17:37

[quote author=“G_UniTeD”]ще кажете ли нещо повече за креатина на BioTech

тоя и аз съм го нарочил че ще си отмъкна 500 грама :twisted:  знам че не е хич лош и не задържа много вода :P няма да съжаляваш ако си го земеш :D

18.05.05
17:40

[quote author=”^MaD^”]Има ли смисал от креатина ? Половината хора ми викат няма сми само ще набуташ пари като го спреш няма да се задържи тая вода която е в мускулите а останалите казват че с него се постигат мн добри резултати много са доволни и тн.
вие как мислите ?

ами според мен има смисал кат се замислиш нали пак ще ти се качи силата знам че ако никога преди тва не си го пил ... се качвало силата не много но издръжливоста доста ! така че и да испикаеш водата после .. се пак ще остане нещо 8)

аз съм си решил че ще си зема :)

CR

18.05.05
21:51

Ами аз тепарва ше си взимам креатин ... питах в една Аптека и ми казаха че имат на БиоГаме ! (Заслуйава ли си да вземам БГ или да сабирам пари за някоя др. марка)? И горедолъ по колко трябва да взимам (като доза) 15 / 30 / гр. ....... ?

18.05.05
22:46

ти си прецени на коя марка ше заожиш дозата е 20гр за 10 дена + 5 гр за останалите дни

19.05.05
11:21

[quote author=“cRuSh”]Ами аз тепарва ше си взимам креатин ... питах в една Аптека и ми казаха че имат на БиоГаме ! (Заслуйава ли си да вземам БГ или да сабирам пари за някоя др. марка)? И горедолъ по колко трябва да взимам (като доза) 15 / 30 / гр. ....... ?

Брато не те саветвам да си взимаш на Биогеим креатина.Пил съм го месец и поливина и ваобще не бях доволен.Само като чуя Биогеим и се отжращавам

27.05.05
19:43

Абе момчета вие маи не можете да разберете че Истината на нарастването е в КРЕАТИНА.... взимаите тоя на МУСАШИ(GROWLING DOG REX) и не се Бои...Но креатина е наи великото нешто в историята на бодибилдинга...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1