17.03.11
18:45
Здравейте искам да зимам аргинин (този на олимп).Разбрах,че напомпвал,но въпроса ми е след като ти свърши цикъла дали няма отново да спаднеш
Не, няма да спаднеш ! ще останеш напомпан завинаги и ще плажиш охраните по дискотеките.
17.03.11
19:55
казано от Едуардо на 17.03.11, 19:07:
Не, няма да спаднеш ! ще останеш напомпан завинаги и ще плажиш охраните по дискотеките.
Брат айде малко по-леко го раздавай.
Ако искаш нещо найстина напомпващо си вземи азотен бустер. За напомпването, то ще е по време на тренировката и след тренировката.
17.03.11
20:10
paradoxxx panchev, приемането на аргинин няма да ти спести години целенасочен хранителен и тренировъчен режим. Аргининът е вазодилататор и действа докато го приемаш.
Едуардо, уверен ли си, че азотен продукт е най-подходящ в случая? Уверен ли си, че приемането на правилни дози аргинин няма да доведе до така мечтания напомпващ ефект?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.03.11 20:33.
Приемал съм аргинин и знам че напомпва, просто му предложих нещо друго. Като гледам човекът създал темата, е начинаещ и май май не му трябват и добавки във момента.
17.03.11
20:57
казано от Едуардо на 17.03.11, 20:50:
Приемал съм аргинин и знам че напомпва, просто му предложих нещо друго. Като гледам човекът създал темата, е начинаещ и май май не му трябват и добавки във момента.
Точно това имах предвид. ;)
От една страна - приемането на аргинин не е свързано с неизбежно приемане на стимуланти на нервната система, както е при азотните продукти и това може да е търсен ефект. От друга страна - определено човекът възлага големи надежди на аргинина, но няма представа от нещата, защото е начинаещ. Съответно - азотният продукт пак не е най-добрата идея. Както и да е - разбрахме се... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.03.11 20:57.